Juni, sommarens första månad

Juni kom och visade oss sin bästa sida med sommarvärme och många roliga händelser att bära med sig. Nu har en ny månad kommit och det är med spänning jag ser fram emot att se vad den har att bjuda på. Först gör jag gärna en återblick för att se vad som egentligen gjorde juni till vad den blev.

Jag hade många förväntningar på juni och eftersom jag är en sommarmänniska önskade jag mig så klart sommarväder. Med öppna armar tog jag emot juni och jag måste säga att det blev en månad helt i min smak. Med en känsla av att det bubblar, trots saker som får mig att vilja krypa ner bakom en sten.

Juni, sommarens första månad
Månaden började med att avsluta allt det sista med skolan kändes det som, både för mig och barnen. När vi väl kunde checka av allt och inleda sommarlovet kändes det riktigt skönt. För mig blev det inget sommarlov, men väl en kandidatexamen att sträcka på sig lite extra för. Det var med blandade känslor jag plockade ut min examen och tankarna har varit många. Jag valde till sluta att skjuta bort alla dessa tankar för en stund och göra det jag gör just nu i stället. Det har varit ett bra sätt för mig att tänka på annat och det behöver jag verkligen.

Att bära på oklarheter i livet är aldrig roligt och just nu försöker jag mest leva med dem för att slippa tänka på dem. Att sommaren visar sig från sin bästa sida gör mig piggare och jag riktigt njuter. Vi har gjort utflykter till Gålö, Dalarö, Uppsala och i Stockholm City har jag strosat runt flera gånger. Vi har verkligen tagit vara på att vi bor där vi gör och vi har tagit små turer på kvällarna till Hammarby Sjöstad och lite var stans. Sådana saker får mig verkligen att må toppen. Midsommar spenderade vi först i skärgården med lunch och sedan hos vänner. Helgen blev bra, förutom en lite fraktur i handen för dottern.

Spontant, jag älskar det
Juni för mig har varit en månad där jag levt för dagen känns det som. Spontana utflykter, spontana träffar med vänner och spontana turer med solnedgången i fokus. Visst är det härligt att planera, men under sommaren är det skönt att ta det som det kommer.

Att blicka tillbaka på juni gör mig glad och det känns skönt. Det har hänt många riktigt roliga saker och att lägga bakom sig en examen och för dottern ett AM-körkort är ganska skönt. Nu ska vi ut på utflykter med moped och det ska bli riktigt roligt. det får även mig att känna mig levande och det behöver jag. Ibland känns det inte som att man lever utan att man bara finns till och det fungerar inte riktigt.

I stället för att se det svåra och jobbiga väljer jag att bara se det fina. Jag har mycket fint i livet och juni var en väldigt fin månad på många vis. Tack för det!
Just nu mår jag ganska bra och jag bortser från en massa skit som finns. Jag vill leva och det ska jag fortsätta göra. Välkomnar juli med öppna armar och känner att det bubblar inombords. Ser fram emot mer spontana träffar, glass, socialt umgänge och mängder med sol och bad. Avslutar det hela med månadens bilder. Tack och hej!Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Kamilla,

Jag gillar verkligen ditt sett att se på livet även om det finns tråkigheter så väljer och försöker du se det goda och positiva. Vi borde verkligen träffas snart och gå en promis med kameran och ta en fika. Det skulle jag uppskatta. Som alltid klokt inlägg med fina bilder.

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Måste ta fram det positiva för annars går man under. Låter riktigt trevligt att ses och fika, promenera med kameran i handen.
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Juni visade sig som en bra sommarmånad med mycket värme. Spontana utflykter och träffar är alltid skönt att ha med sig under sommaren. Skönt ändå att du har tagit din examen nu även fast det var med blandade känslor

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Älskar verkligen sommaren <3
nouw.com/minasvarld
Fröken Rödlök ,

Det ser ut som du haft en trevlig månad. Och vad roligt med examen. Stort grattis fina du. Vad roligt att månaden var i din smak.

www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Hannas krypin,

Juni gick alldeles för fort. Skönt att känna att månaden blev som du tänkt dig. Stort grattis till din kandidatexamen. Underbart att kunna ha varit på en massa spontana träffar. Hoppas på att juli fortsätter på samma fina spår. Underbara bilder du bjuder på.

hannafialotta.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, fy vad fort det gick. Tackfina du <3
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Juni sprang i väg tycker jag 😊. Det låter som du hade en bra månad i juni 😊 hoppas juli blir lika bra och att värmen kommer tillbaka 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Här är det varmt och skönt hela tiden och jag njuter rejält 😊
nouw.com/minasvarld
Emschen ,

Vilken härlig månad du har haft!

Att välja att se det goda och positiva i livet är ett bra sätt att inte ge det svåra och tuffa i livet mer utrymme än det absolut kräver.

emschen.se
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen viktigt att släppa fram det där positiva som gör oss glada <3
nouw.com/minasvarld
Diana Saeloen,

Vilket härligt inlägg, fyllt av positivitet och en lite chill känsla även om det skett mycket. Så fint att utnyttja den plats man bor på för att göra utflykter och skaffa upplevelser - så fint att kunna visa barn och sig själv vad man har i sin närhet och kunna glädjas åt det. Den där tårtan hade jag kunnat äta av här och nu... ser supergod ut ju. Önskar dig en riktigt härligt juli

nouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3 Älskar att vara turist i min egen stad. det finns så mycket att upptäcka.
nouw.com/minasvarld

Att vara spontan är roligt och befriande. Det ger en massa härliga minnen. Sommaren är den bästa årstiden att vara spontan som bara den.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
spontant är alltid skönt för kropp och själv känns det som. Speciellt på sommaren.
nouw.com/minasvarld

Så fint ändå att du kan se det som varit bra med juni. Jag känner igen mig i din text, som sommarmänniska betyder juni mycket. Även om det för dig nu betydde lite avslut också. Juni känns dock som en månad för förnyelse lite som januari 😊 .

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, det är lite så i juni, både avslut och början på något nytt.
nouw.com/minasvarld
michelle
,

så bra att alla tycker olika kring årstiderna. jag själv har jättesvårt med sommaf. men kul att du gillade sommar och fick ha sommarlov. det måste vart skönt o få äntligen lite lov el semester 😊

minasvarld
minasvarld,
Inget sommarlov för mig i år. Jag får jobba hela sommaren 😊
nouw.com/minasvarld