Juni, sommarens första månad

Juni kom och visade oss sin bästa sida med sommarvärme och många roliga händelser att bära med sig. Nu har en ny månad kommit och det är med spänning jag ser fram emot att se vad den har att bjuda på. Först gör jag gärna en återblick för att se vad som egentligen gjorde juni till vad den blev.

Jag hade många förväntningar på juni och eftersom jag är en sommarmänniska önskade jag mig så klart sommarväder. Med öppna armar tog jag emot juni och jag måste säga att det blev en månad helt i min smak. Med en känsla av att det bubblar, trots saker som får mig att vilja krypa ner bakom en sten.

Juni, sommarens första månad
Månaden började med att avsluta allt det sista med skolan kändes det som, både för mig och barnen. När vi väl kunde checka av allt och inleda sommarlovet kändes det riktigt skönt. För mig blev det inget sommarlov, men väl en kandidatexamen att sträcka på sig lite extra för. Det var med blandade känslor jag plockade ut min examen och tankarna har varit många. Jag valde till sluta att skjuta bort alla dessa tankar för en stund och göra det jag gör just nu i stället. Det har varit ett bra sätt för mig att tänka på annat och det behöver jag verkligen.

Att bära på oklarheter i livet är aldrig roligt och just nu försöker jag mest leva med dem för att slippa tänka på dem. Att sommaren visar sig från sin bästa sida gör mig piggare och jag riktigt njuter. Vi har gjort utflykter till Gålö, Dalarö, Uppsala och i Stockholm City har jag strosat runt flera gånger. Vi har verkligen tagit vara på att vi bor där vi gör och vi har tagit små turer på kvällarna till Hammarby Sjöstad och lite var stans. Sådana saker får mig verkligen att må toppen. Midsommar spenderade vi först i skärgården med lunch och sedan hos vänner. Helgen blev bra, förutom en lite fraktur i handen för dottern.

Spontant, jag älskar det
Juni för mig har varit en månad där jag levt för dagen känns det som. Spontana utflykter, spontana träffar med vänner och spontana turer med solnedgången i fokus. Visst är det härligt att planera, men under sommaren är det skönt att ta det som det kommer.

Att blicka tillbaka på juni gör mig glad och det känns skönt. Det har hänt många riktigt roliga saker och att lägga bakom sig en examen och för dottern ett AM-körkort är ganska skönt. Nu ska vi ut på utflykter med moped och det ska bli riktigt roligt. det får även mig att känna mig levande och det behöver jag. Ibland känns det inte som att man lever utan att man bara finns till och det fungerar inte riktigt.

I stället för att se det svåra och jobbiga väljer jag att bara se det fina. Jag har mycket fint i livet och juni var en väldigt fin månad på många vis. Tack för det!
Just nu mår jag ganska bra och jag bortser från en massa skit som finns. Jag vill leva och det ska jag fortsätta göra. Välkomnar juli med öppna armar och känner att det bubblar inombords. Ser fram emot mer spontana träffar, glass, socialt umgänge och mängder med sol och bad. Avslutar det hela med månadens bilder. Tack och hej!Kram Mina


Gillar

Kommentarer