Juni, sommarens första månad

Äntligen är första sommarmånaden kommen och jag hoppas att den bjuder på sol och värme. Favoritårstiden är här och nu ska vi njuta. Utevistelse, grillning, bad och i allra bästa fall socialt umgänge.

Tror att vi alla längtat efter att lättnader ska ske och att det ska bli varmt och skönt så vi kan vara ute. Att vi idag får lite utav varje, både sommarmånad och lättnader känns riktigt skönt. Snart slutar skolorna och det blir efterlängtade sommarlov. Förväntningarna ligger i luften och en ny tid väntar. Är ni redo för den?

Juni, sommarens första månad
För mig har första juni alltid varit speciell. Det är just i dag som sommaren börjar på riktigt och jag älskar det. För ett år sedan hade vi en svår tid och när jag ser tillbaka på året som gått inser jag att det hänt otroligt mycket. Vi har kämpat med många svårigheter och vi alla har varit på väg att ge upp, men vi har inte gjort det. Det finns oerhört mycket att vara tacksam över och jag ser framstegen varje dag. Både hos mig själv och andra. Nu blickar vi framåt och det som inte fungerat får vi lösa senare. Juni är här och nu är det sommar.

För mig väntar jobb hela sommaren, vilket just nu kanske inte känns så kul. Trots det är det bara att gilla läget och ändå vara glad över att ha ett jobb. Som tur är har jag långhelg varje vecka och det är riktigt skönt. Tredagars helger är det allra bästa och just nu under sommaren känns det kanon. Vi kommer inte göra några långa resor, men jag hoppas att vi får till en massa annat mys under de dagar som vi är lediga. Vi bor nära havet, storstaden och jag tror verkligen inte att vi kommer sakna något. Det bästa just nu är att ta en dag i taget och ta vara på de bra stunderna som njuts.

Längesedan jag var fast i nuet
Jag har alltid planerat och strukturerat för framtiden. Visst har jag mått bra av det, men just nu fungerar inte mitt liv så. Jag måste befinna mig här och nu och kanske är det bäst för tillfället. Aldrig tidigare har jag nog levt lika mycket i nuet som jag gör nu. Visst finns det saker jag längtar efter och det finns stunder som jag önskar kommer, men trots det är jag här och nu. det finns inte mycket annat att göra just nu.

Framtiden är oviss och även om det är så känner jag mig fri. Visst har jag ett jobb nu, men det är ett projekt och vi vet inte hur länge det varar. Jag kan hoppa på vad jag vill och det enda kravet jag har är att jag måste försörja mig och barnen annars är dörren öppen. En märklig känsla måste jag säga och nu när vi kliver över tröskeln till sommaren känns allting mycket enklare. Det är ljust och soligt, ven om det kommer regniga dagar är det ändå enklare på sommaren. Det känns som att luften gör det enklare att andas.

Förväntningarna inför sommaren är stora och jag hoppas vi alla får en fantastisk sommar. Vad har ni för förväntningar nu när sommaren äntligen är här?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer