Juni, sommarens första månad

Äntligen är första sommarmånaden kommen och jag hoppas att den bjuder på sol och värme. Favoritårstiden är här och nu ska vi njuta. Utevistelse, grillning, bad och i allra bästa fall socialt umgänge.

Tror att vi alla längtat efter att lättnader ska ske och att det ska bli varmt och skönt så vi kan vara ute. Att vi idag får lite utav varje, både sommarmånad och lättnader känns riktigt skönt. Snart slutar skolorna och det blir efterlängtade sommarlov. Förväntningarna ligger i luften och en ny tid väntar. Är ni redo för den?

Juni, sommarens första månad
För mig har första juni alltid varit speciell. Det är just i dag som sommaren börjar på riktigt och jag älskar det. För ett år sedan hade vi en svår tid och när jag ser tillbaka på året som gått inser jag att det hänt otroligt mycket. Vi har kämpat med många svårigheter och vi alla har varit på väg att ge upp, men vi har inte gjort det. Det finns oerhört mycket att vara tacksam över och jag ser framstegen varje dag. Både hos mig själv och andra. Nu blickar vi framåt och det som inte fungerat får vi lösa senare. Juni är här och nu är det sommar.

För mig väntar jobb hela sommaren, vilket just nu kanske inte känns så kul. Trots det är det bara att gilla läget och ändå vara glad över att ha ett jobb. Som tur är har jag långhelg varje vecka och det är riktigt skönt. Tredagars helger är det allra bästa och just nu under sommaren känns det kanon. Vi kommer inte göra några långa resor, men jag hoppas att vi får till en massa annat mys under de dagar som vi är lediga. Vi bor nära havet, storstaden och jag tror verkligen inte att vi kommer sakna något. Det bästa just nu är att ta en dag i taget och ta vara på de bra stunderna som njuts.

Längesedan jag var fast i nuet
Jag har alltid planerat och strukturerat för framtiden. Visst har jag mått bra av det, men just nu fungerar inte mitt liv så. Jag måste befinna mig här och nu och kanske är det bäst för tillfället. Aldrig tidigare har jag nog levt lika mycket i nuet som jag gör nu. Visst finns det saker jag längtar efter och det finns stunder som jag önskar kommer, men trots det är jag här och nu. det finns inte mycket annat att göra just nu.

Framtiden är oviss och även om det är så känner jag mig fri. Visst har jag ett jobb nu, men det är ett projekt och vi vet inte hur länge det varar. Jag kan hoppa på vad jag vill och det enda kravet jag har är att jag måste försörja mig och barnen annars är dörren öppen. En märklig känsla måste jag säga och nu när vi kliver över tröskeln till sommaren känns allting mycket enklare. Det är ljust och soligt, ven om det kommer regniga dagar är det ändå enklare på sommaren. Det känns som att luften gör det enklare att andas.

Förväntningarna inför sommaren är stora och jag hoppas vi alla får en fantastisk sommar. Vad har ni för förväntningar nu när sommaren äntligen är här?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Visst lever man mer i nuet. Inte alls som innan man var uppbokad framöver. Min dotter blev så förvånad för någon helg sedan att vi var obokade en helg.

Härligt med sommar, fast värmen hoppade visst över en dag hos oss.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Inte riktigt lika varmt ännu som jag hade önskat, men hoppas på mer värme framöver <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Håller med dig att juni är första sommarmånaden. Ibland så glömmer jag leva i nuet och behöver bli bättre på det. För man lever ju bara livet en gång. Som nanne grönvall sjunger livet måste levas live. Jag har inga planer än för sommaren men bion öppnade idag så det bir nog en del bio i sommar.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Så längesedan det känns som man var på bio. Det ser jag också fram emot <3
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Jag tycker också att detta året har gått så fort jag tyckte nyss det var April och nu har halva året redan gått. Jag tycker också det är svårt att vara i nuet 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
tror vi behöver lära oss att mer befinna oss i nuet för att kunna njuta ordentligt <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Det är så härligt att juni är här nu! Vad skönt att du ändå kommer ha långhelg varje vecka, även om du inte kommer ha någon semester. Leva i nuet är ju bra men jag brukar alltid falla tillbaka till en massa planering ändå

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Jag brukar också planera mycket och just nu försöker jag att låta bli <3
nouw.com/minasvarld
Anngelic
Anngelic,

Jag förväntar mig att värmen ska slå till ordentligt, så att man kan utnyttja de ljumna sommarnätter 😊

nouw.com/anngelic
minasvarld
minasvarld,
Åh som jag längtar efter ljumna sommarnätter <3
nouw.com/minasvarld
Diana Saelöen ,

Jag har dessvärre upphört att ha förväntningar men lever dag för dag och det är ok så länge som jag vet att jag kan försörja mig så är det viktigast. Det är skönt att sommaren gjort sitt inträde och just på sommaren är det också enklare att känna sig tacksam för regnet (under förutsättning att det inte regnar konstant) långhelger är bäst - man gör allt man måste dag 1 varvar ner dag 2 och slappar dag 3 innan det är dags att varva upp igen.

nouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Att leva dag för dag kan trots allt vara ganska skönt i bland <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jag förväntar mig många fina, soliga & varma dagar. Jag älskar med sommaren 🥰🌿☀️. Allt är så mycket enklare. Även om det finns negativt med sommaren åxå. Men mest positivt 😊.

Ja, året har varit kämpigt. Verkligen en prövning på många sätt. Men vi har klarat det 😃👊

Det är bra att du har öppna dörrar.

Så fin bild!! 😃😍

Ha det så bra! 🌸

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
fighterwomen85
fighterwomen85,
Fnulan,

ÅH ja denna juni känns extra härlig tycker jag. Jag förväntar mig så mycket av solen, familjen, vännerna och mig själv. Positiva saker =)

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Mycket socialt umgänge är nog det som man önskar sig mest <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Jag vet inte om jag har så mycket förväntningar, jo, att allt fixa med tomten vid sommarhuset ska vara klart i stora drag. Sånt som vi behöver anläggare till. Det ska bli sååå skönt! Annars har jag nog snarare förhoppningar om fint väder och att vi ska kunna träffa familj och vänner. Det känns nära nu!

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Socialt umgänge står högt upp på listan <3
nouw.com/minasvarld
Marie,

Så känner jag mig också, jag känner mig nervös och pirrig för framtiden, men vet inte alls vad som händer annat än att jag nu är anställd av kommunen som vikariepool och jag vet ju inte alls hur mycket jag får jobba. Ibland nystar jag i att studera vidare, men vet inte alls =D

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Det är en jobbig känsla att inte veta, men samtidigt kan det vara befriande också 😊
nouw.com/minasvarld