Känslan efter helgen

Den vanligaste och för många viktiga frågan efter helgen. Vad har du gjort i helgen?
Den skapar en eftertanke så klart och om jag ska svara på den rakt av så säger jag, INGENTING. Fast det stämmer inte riktigt, för jag har inte bara sovit hela helgen och suttit och stirrat rakt fram. Jag har gjort något även om det känns som att jag inte har det.

Vi lämnar en varm och skön helg bakom oss. Det finns inget att klaga på och det har verkligen varit skönt. Min känsla av att inte göra något finns där, men några små saker har jag trots allt gjort. Korta utflykter, men kanske viktiga utflykter som gör att veckan bli enklare.

Känslan efter helgen
Visst önskar man ofta att helgen skulle vara längre och att vi fick ytterligare en dag att bara få vara. Jag som har tredagars helger borde inte klaga, men de där ledig dagarna gå alldeles för fort. Inte för att jag gjort mycket, men för att de bara gör det. Jag vill stoppa tiden och bara få befinna mig här och nu. I stället rusar jag igenom allt och då känns det inte som att man gjort något. Så har det varit den här helgen.

Fredagen blev en aningens konstig för min del och jag bara släppte allt. Bloggen, planerna och kanske lite mig själv. Det blev inte så lätt att bara samla upp allt igen och jag spenderade hela kvällen på balkongen. Det var riktigt skönt och till slut kunde tankarna skingras en aning. Jag låg där i soffan och tittade på en serie och det var nog precis vad jag behövde. Annars har det blivit en och annan tur till Årsta Havsbad denna helg då dottern jobbar där. Ena turen med bilen och sedan blev det en del mopedåkande. Kan inte rå för det med vad kul det är att köra moped.

Bästa starten på söndagen
När skjutsningen var gjord på söndagen tog jag mig en stund för mig själv. Jag hade tänkt ta en lång promenad i solen, men det gick inte. Det eländiga skavsåret på hälen satte stopp för det och det vara bara att gilla läget. I stället strosade jag vid vattnet och njöt av utsikten. Den meningslöshet jag känt ett tag skingrades en aning och jag behöver göra mer saker för mig själv. Jag behöver besöka platser som ger mig ro och jag behöver vara ute.

Hoppas kunna komma iväg på en hel del utflykter framöver om orken räcker till.
Nu väntar en ny vecka och en stundande midsommar. Har inga som helst planer och tyvärr känns det ganska jobbigt. Känner inte alls för att sitta och uggla någonstans. Behöver verkligen hitta på något kul känner jag. Nu kickar vi igång den här veckan och sedan får vi se hur det blir.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Jag kan känna igen mig lite i det du skriver. En jobbig känsla. Vad roligt att köra moped, minns när jag äntligen blev 15 och fick köra min nyköpta moppe. Sjukt kul

www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen kul att köra moped. Många år sedan jag gjorde det innan 😊
nouw.com/minasvarld
Hannas krypin,

Helgerna går alltid så snabbt. Det är fredag och vips är det måndag igen. Känslan av att vilja stoppa tiden har jag också. Jobbigt att du känner att saker och ting är meningslösa. Hoppas att du snart känner att saker och ting har just mening. Härligt att strosa vid havet men trist med skavsåret.

hannafialotta.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, jag hoppas verkligen att meningen kommer tillbaka <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Å hade velat testa att köra moped igen - fast jag vet inte om jag hade vågat, ha ha! Tråkigt att du känner att mycket är meningslöst, jag hoppas att det snart ljusnar för dig!

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Jag var jätterädd första gången, men nu går det riktigt bra.
nouw.com/minasvarld

Känner så väl igen mig i att en helg går så fort. Det är ju lika här, jag har ju semester nu men annars. Jag jobbar ju 3,5 dagar i veckan och slutat oftast vid 11 på torsdagar för att ha en ledig fredag sen. Det medför ändå att man tycker helgen är alldeles för kort 😊 .

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Tiden går alltid för fort tycker jag, det är lustigt att man känner så
nouw.com/minasvarld
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Kan verkligen känna igen det du skriver om, det är nästan så att man får lite ångest över att inte hitta på roliga saker som "alla" andra gör. Jag försöker hela tiden tänka när jag känner så att alla gör ju faktiskt inte saker hela tiden, även fast det kan kännas så. Jag hade också en helg där vi bara satt inne, visst vi spelade in videos men vi gick inte ut en enda gång i det fina vädret och det känns rätt bra ändå haha. Det är en svår balansgång det där kan jag tycka! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Ja, det är jobbigt att man ska tänka så. Man ska leva sitt liv och göra det man själv vill, då blir det bäst <3
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Vi har inte heller några planer för midsommar. Vi fortsätter att gräva om och bygga i trädgården, så får vi se hur långt vi kommer. Midsommar och nyår har blivit lite för upphausade för min smak.

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Det kan jag hålla med om. Just nu känns det som att alla dagar är likadana och det kan kännas väldigt jobbigt tycker jag.
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

På midsommar kommer jag jobba kväll och lördag kommer vi åka till mannens bror och min kusin och fira hos dom sen fyller deras mellersta son på söndag så det är väl kalas den dagen med -=)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
kalas hela helgen <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Det är lätt att känna att man inte gör något på helgerna ibland, men när tänker efter hinner man med en hel del. Så härligt med en strandpromenad 😊

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, det är verkligen så.
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Vilken mysig helg du har haft, och vad coolt att du kör moped. Det hade jag aldrig kunnat gissa. Ibland behöver man såna dagar där man ser på serier 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Älskar att köra moped 😊
nouw.com/minasvarld
michelle
,

jag tycker att de dagar som man får som helg är bra. jag kan nästan bli lite rastlös om helgen är för lång. ja jag tycker det är skönt med lite svalare nu efter eenna värnen som var i helgen

minasvarld
minasvarld,
Själv älskar jag värmen <3
nouw.com/minasvarld