Kniven mot strupen

Nu är det gjort, inskickat, klappat och klart men det blev en kamp mot klockan.
Men av någon anledning gick det den här gången också.

Sitter här nu och funderar på om jag fick med allt eller om det finns några luckor i uppsatsen men jag kommer fram till samma sak varje gång. Jag kan inte ändra det nu, den är redan inskickad.

Men vilken lättnad jag känner. Efter handledningen gick ridån ner och jag trodde aldrig någonsin jag skulle lyckas få in något som liknade en uppsats men klockan 20.00 tryckte jag på knappen "lämna in". Känslan var fantastisk och även om det varit en rolig studie att göra har den tagit mycket energi.

Nu är det bara att invänta resultatet men för stunden lägger jag nu detta bakom mig. Endast opponeringen kvar sedan är även denna kurs avslutad. I vår väntar nya kurser och jag ser fram emot dem med glädje. Det ska bli kul att anta nya spännande kurser som leder mig framåt.
Bara två års studier kvar.

För att fira att jag faktiskt hann i tid tänker jag unna mig själv en helt ledig dag i morgon då jag bara ska göra det jag känner för. Behöver det otroligt mycket just nu. Ser fram emot en fri fredag med lugn och ro för att hämta nya krafter innan det är dags att redigera ett foto jobb i helgen.

Kram Mina


  • Nära Vargvägen, Västerhaninge

Gillar

Kommentarer