Konstiga vägar och vårvärme

Hemma igen efter en helg i Värmland. Vi bjöds på massor med god mat, vårvärme och trevligt sällskap. Sedan hamnade vi på lite konstiga vägar.

Riktigt skönt att byta miljö för en stund, även om det blev kort. Det kan vara nyttigt ibland att bara se något annat för att få lite energi när man väl kommer tillbaka igen. För jag insåg när jag kom hem att mycket kan hända på kort tid.

Konstiga vägar och vårvärme
Solen återvände och bjöd oss på några riktigt sköna dagar med sol. Precis vad man behövde efter kyla och regn. Vi hann med ett kalas för en trettonåring, bilfix, fika på altanen och en riktigt trevligt påskbord, som vi även det kunde avnjuta utomhus. Alltid kul att träffa nära och kära och att dessutom kunna sitta ute utan att frysa är bara så skönt.

Framåt kvällen när rastlösheten smög sig på förenade vi nytta med nöje. Dottern ville övningsköra och jag var inte sen att haka på. Det blev en tur till Filipstad och där åkte vi till ställen som jag hände på när jag växte upp där i trakterna. När vi skulle besöka motorstadion hamnade vi däremot på lite konstiga vägar. Som de flesta sådana ställen ligger de lite i skogen skulle man kunna säga och då tillhör grusvägen. Att det dessutom var mörkt gjorde det hela ännu lite mer spännande. Bra lärdomar under den övningskörningen kan jag säga, men vi fick fina vyer och många garv.

Kort vecka
Även denna vecka blir en kort arbetsvecka. I helgen hoppas jag på lite roligheter och även om jag bara tar det lite som det kommer just nu så har jag något att se fram emot. Ska även försöka planera in lite annat roligt framöver. Finns oerhört mycket mer att göra nu när våren visar sig och man kan vara ute igen. Finns många utflykter jag vill göra och många pärlor att besöka.

Jag tar med mig helgens knasigheter och hoppas få njuta av mer vårvärme. Hastigt och lustigt blev det en annan bil och allt hände på en gång kändes det som. Tur att man inte är för gammal så man orkar med allt som händer omkring barnen när det går undan i svängarna. Många nya lärdomar och ibland en hel del ångest innan allt faller på plats, men det är livet.

Ha en fantastisk vecka! Nu får vi se vad vi kan hamna på för knasiga vägar denna vecka.

Kram Mina


Gillar