Kungsträdgården och god fika

Väggarna lutade sig inåt rejält i går och jag behövde bara komma ut. Det blir allt för mycket sitta hemma just nu och jag behövde byta miljö för en stund. Vad var inte bättre då än att göra det jag ville göra förra veckan?!

Än blommar träden i Kungsträdgården och jag ville bara inte missa dem det här året heller. Det har blivit en tradition varje år att åka dit och fotografera och i år höll jag nästan på att inte hinna med det. Därför passade det bra i går när jag ändå inte ville göra någonting annat. Ingen annan hade tid att följa med mig och det kändes tråkigt, men det blev en dag i stan helt för mig själv.

Kungsträdgården och god fika
Det blev spontant och det blev precis vad jag behövde. Jag hade mer än gärna haft någon att prata med under dagen då det kändes väldigt ensamt ibland, men träden var fina, fika smakade gott och stegen blev många. Jag promenerade runt lite var stans i vår vackra huvudstad och när jag gick där kom jag ihåg känslan jag hade när jag precis flyttat hit. Staden kändes så stor, nästintill enorm. Allt var så nytt och nu när jag promenerar samma gator känns allt så välbekant och inte alls lika stort som det var för många år sedan. Det är märkligt att det känns så bara för att det är bekant.

Jag älskar att vara inne i stan och jag hoppas att jag i framtiden får möjligheten att bo mitt i smeten. Tills dess får jag njuta av att jag bor så nära och kan åka dit precis när jag vill. Jag älskar de vackra husen, vattnet och om jag ska vara ärlig älskar jag allt. Denna gången blev det en promenad genom Kungsträdgården, förbi Nybrokajen och en tur på Östermalm. Jag strosade i Gallerian, på Drottninggatan och det blev en tur mot slottet och sedan tillbaka igen. Det blev många steg och jag avslutade det hela med en god fika på Espresso House. Där fick jag en välbehövlig vila och ett kaloriintag innan jag hamnade i affärerna med lite shopping.

Kan inte få nog av Stockholm och allt det vackra. En stärkande tur i min ensamhet, en vacker tur bland blommor och känslan av att vart man än går kan man få uppleva något nytt. Kände när jag gick där att jag bor på helt rätt plats.


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Kamilla,

Älskade Kungsan är så vacker med alla deras rosa träd. Jag bodde i stan i många år både på Kungsholmen och Söder innan vi flyttade till Gröndal när Wille var lite för att senare hamna i Uttran. Jag önskade att komma in till stan nu i samband med min flytt. Men så blev det inte för jag envisades med att jag var tvungen att ha balkong. Vi får helt klart jobba oss in igen

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Kungsholmen är ett av de ställen jag gärna bor på i framtiden.
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Jag har aldrig själv varit i kungsträdgården när träden blommat. Låter som en bra dag och fika själv kan man behöva ibland. Känner igen känslan att väggarna börja luta inåt och man behöver ta sig ut.,

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Det var riktigt mysigt <3
nouw.com/minasvarld

Så vackert förstår att du känner som du gör. Platser speciellt om man flyttat dit tror jag alltid ger oss perspektiv på ett annat sätt än där vi alltid varit. Jag har aldrig besök Kungsträdgården men förstått att det är vackert. Härifrån Dalarna har man börjat med något som heter Kulltåget sedan några år. Där personer i folkdräkt åker från Dalarna (från början detta har utökas med fler områden och dräkter) till Kungsträdgården i maj för att fotograferas vid körsbärsträden. Jag har tänkt vara med någon gång, får se när.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Vilken rolig idé. Det hade jag gärna varit med och fotograferat <3
nouw.com/minasvarld
michelle
,

kungsträdgården är verkligen populärt att gå till sp här prs. jag skulle vilja dit. ska se om vi kan gå dit i sthlm nösta helg jag o mina syskon 😊

minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen vackert <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Men så vackert! Förstår att du behövde miljöombyte, känner att jag också behöver det så idag får det bli en liten utflykt med familjen.

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Det är så skönt att komma ut och göra någonting <3
nouw.com/minasvarld
Beccxans
Beccxans,

Så vackert, förstår att du tycker om att fotografera dessa vackra träd.

Låter som du hade en fantastiskt härlig dag trots lite ensamhet! 🌸

nouw.com/beccxans
minasvarld
minasvarld,
Det blev en bra dag trots allt <3
nouw.com/minasvarld
Hannas krypin,

Jag kommer nog aldrig att tröttna på att se bilder från Kungsträdgården i full blom. Någon gång vill jag åka dit, Det var tråkigt att ingen kunde följa med men du ser ut att ha haft det bra ändå. En härlig paj med vaniljsås blev jag galet sugen på nu med, haha.

hannafialotta.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Samma här <3 Pajen smakade riktigt gott efter den långa promenaden.
nouw.com/minasvarld
Diana Saeloen,

Ibland njuter man mer när det blir spontanaktiviteter - härligt att du kunde ta dig tid och möjlighet att åka och uppleva blomningen - det är så oerhört vackert.

nouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen något jag vill se varje år <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan ,

Jag skulle gärna vilja uppleva Kungsträdgården i full blom. Det ser så vackert ut på alla bilder!


www.popprinsessan.se
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen vackert <3
nouw.com/minasvarld
Sandra Jönsson,

Helt magisk körsbärsblomning, jag hade också velat uppleva den. Kanske nästa vår. Jag gillar faktiskt såna dagar när jag kan strosa eller ströva omkring själv, bara jag, nyfikenheten och kameran. Tycker jag får sett väldigt mycket mer då. Verkligen fina foton!

livetmedsandraj.se/
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld