Kvällar att minnas

Vissa dagar ångrar man att man ens klev upp ur sängen, då gäller det att minnas de där speciella stunderna man upplevt innan. Om så bara för att drömma sig bort en stund från dagar som inte riktigt håller måttet.

Redan när jag vaknade i går kände jag att jag inte ville kliva upp. Jag låg kvar för länge, fick kasta i mig kaffet och sedan var det bara att slänga på sig väskan och springa i väg. När jag kom fram var det ingenting som fungerade och ju längre dagen gick blev det bara värre.

Kvällar att minnas
Det var system som inte fungerade, behörigheter som inte fanns och sedan skulle jag lära mig något nytt som jag aldrig jobbat med innan. Mitt i det ringde de hemifrån och någon hade gjort sig illa och då behövde jag ta hand om det. På distans är det inte det enklaste och efter en stund funderade jag på hur jag ens orkade med allt. Det ena skiten efter den andra och det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Jag försökte trycka in nya saker i min skalle, men tankarna var någon helt annanstans.

Till slut kunde jag avsluta min introduktion och ta mig an mitt vanliga arbete, men det gick inte så bra. Tankarna var flög runt och jag mailade kunder, men jag visste inte riktigt vad jag skrev. Då andades jag ut och lät tankarna flyga i väg en stund. De flög i väg till trevligare saker och just nu är det härligt att minnas de där fantastiska sommarkvällarna som berikar vår dag. De där kvällarna man kan leva länge på och som man kan tänka på när allt annat känns botten. Just en sådan kväll tänkte jag på när det blev som värst och det hjälpte.

En kväll i Hammarby sjöstad
I helgen hade vi tråkigt jag och dottern och då gjorde vi en av våra små turer. Den gången tog vi bilen till Hammarby Sjöstad, köpte hallonpaj på Max och satte oss vid vattnet. Vi begrundade solen som gick ner, Södermalm på andra sidan vattnet och allt detta underbara vatten. Jag dras till det och jag kan förstå varför. Finns inget finare än solen som sjunker ner och bildar magiska färger på vattnet. en perfekt kväll om du frågar mig.

Bästa sällskapet, solnedgång, fika och en riktigt skön stund att minnas när dagarna suger. Tänk att få ha något så härligt att tänka tillbaka på när ingenting annat känns bra. Ska satsa på många sådana underbara kvällar framöver för att bara kunna njuta av, både i stunden och efteråt. I går var jag glad att jag hade den stunden att tänka på för sedan blev det kaos och mycket värre innan det blev bättre igen. Tack sommaren för att du ger mig oförglömliga kvällar att förgylla dåliga dagar med efteråt!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer