Leva livet fullt ut

Vi alla har våra drömmar och mål, men vi måste göra någonting åt dem för att nå dit. Vi drömmer om lycka och välmående, skratt och gemenskap samt att kunna göra det vi vill och leva fullt ut.

Det är inte alla förunnat att få leva sitt drömliv och frågan är om någon egentligen gör det. Visst ska man ha höga mål, men jag tror även att man ska sänka kraven ibland och bara få leva. Njuta av dagen, skratta och känna när man går och lägger sig att man levt.

Leva livet fullt ut
Mycket i livet handlar om att vara sann mot sig själv och skapa det liv man mår bra av. Det handlar om att inte gå dag ut och dag in med känslan att livet inte är värt att leva. Många gånger önskar jag att jag vore ekonomiskt oberoende för att slippa bry mig om vissa saker. Att bara få känna att man kan göra precis det man vill och verkligen LEVA.
För det är viktigt att få känna att man lever, i alla fall emellanåt. Det finns mycket som hindrar mig från att leva fullt ut, men jag vet att pengar aldrig skulle kunna ge mig den lycka jag söker. Även om det självklart skulle underlätta en hel del saker kan jag lova

I stället måste jag hitta en väg där jag får skratta. En väg som ger mig en ro i kroppen och som gör att jag lever fullt ut. Jag vill njuta av livet. Jag vill dansa av glädje och jag vill känna att jag lever utan att behöva strida för min egen lycka. Vad är det då som hindrar mig från att leva fullt ut?

En kamp för mig själv
Det är lätt att gå vilse här i livet och att känna att man enbart lever för andras skull. Många gånger vänder man ut och in på sig själv bara för att andra ska vara nöjda och flera gånger sitter man där efteråt och inser att ingenting spelar någon roll. Hur vi än kämpar kommer vissa saker aldrig att förändras. Vissa saker kommer aldrig kunna lösa sig och då gäller det att släppa taget innan man försvinner helt själv. Det handlar om att istället kämpa för sig själv och sitt eget välmående.

Det som hindrar mig från att leva fullt ut är många gånger andra människor som tar min energi. Det kan vara saker jag tvingas göra som jag inte mår bra av och visst måste man acceptera en del av dem också. Livet är en utmaning och då ingår även jobbiga saker som inte är roliga. Det viktiga är bara att kämpa för sig själv och sitt eget välmående för att kunna leva fullt ut. Att ta de tillfällen som ges då man känner att man verkligen lever och mår bra. Vi behöver njuta av dem och även minnas dem när de mindre bra dagarna kommer. Jag vill LEVA fullt ut och visst finns det mycket som hindrar mig, men vet ni vad?!
I fortsättningen tänker jag kämpa för att få leva och må bra. Jag tänker leva fullt ut när tillfälle ges och varje bra dag tänker jag njuta av till fullo. Det finns mycket jag vill uppleva framöver och jag sitter i förarsätet. NU KÖR VI!

Kram Mina


Gillar