Ligga på stranden

Total ro och vågornas brus. Vinden i håret och en stund att bara finnas till. Tänk att det kan vara så skönt att ligga på stranden.

Att ha havet runt knuten är det bästa jag vet. Bara hoppa in i bilen och åka en stund för att bara få uppleva lugnet och harmonin bara av att lyssna på bruset. Denna gång blev det även en härlig fika bland stenarna.

Utflykt till Stenstrand
Närheten till havet är något som gör att jag inte vill flytta och jag älskar att ha flera alternativ när jag vill göra en utflykt. Denna gång föll turen på Stenstrand på Torö. Torö ligger i Nynäshamn och Stockholms södra skärgård. Det är en strand fylld med fina stenar och så nära öppet hav man kommer utan att lämna fastlandet. Detta är ett ställe jag gärna återkommer till varje år och varje gång jag kommer dit finner jag en stor ro.

Att bara sitta där och titta ut över havet är magiskt. Höra vågornas brus och se dem slå in över stenarna är underbart. Det var till och med skönt att lägga sig raklång på stranden bland stenarna och bara slappna av. Ta ett djupt andetag och släppa allt för en stund. Där någonstans tar orden slut och bilderna får tala sitt tydliga språk.

Gillar

Kommentarer