Magi på hög nivå

Varje sommar drömmer jag om att uppleva det vackraste som finns och denna sommar är inget undantag.

Alla har vi våra önskningar om sommaren och det finns vissa saker som står högt upp på listan. Umgås med nära och kära, sola, bada, njuta av ljumma sommarkvällar och se solen gå ner. Den sistnämnda är en av de saker jag varje sommar längtar efter. Solnedgångar är något alldeles speciellt och jag önskar att jag bodde precis vid havet så att jag fick uppleva det varje dag. Nu har jag inte den turen men jag lovar att jag njuter till fullo när det väl händer.

Inget hav men ändå
Jag och dottern var uttråkade och bestämde oss för att köpa mat och sätta oss på en brygga och äta. Denna gången blev det inte vid havet men det spelade ingen roll. Vi åkte till Farsta och satte oss på bryggan vid Magelungen där vi fick uppleva magi på hög nivå. Visst ska jag ärligt erkänna att jag föredrar havet och dess horisont men detta var precis lika bra.

Sakta men säkert sjönk solen och himlen visade oss en färgsprakande show som gjorde min dag. Det var med ett leende på läpparna som jag lämnade sjön och begav mig hem. Att få uppleva ännu en solnedgång denna sommar var helt magiskt och jag hoppas att det blir några fler innan sommaren är över.

Gillar

Kommentarer