Maj, i händelsernas centrum

Vart tog maj vägen?
En ny månad är här och det är återigen dags att se vad förra månaden gav mig. Känslan är att saker vände och att vi till slut kunde gå mot ljusare tider, så efterlängtat.

Jag hade många förväntningar på maj, men det var också månaden jag bävade en aning för. Framtiden för mig nu när jag avslutar studierna har varit oviss och även om jag nu jobbar så vet jag inte hur länge. Många tankar har jag delat och många fåt stanna där de är. Det viktigaste nu är att ta med sig det positiva från maj, som var tänkt som en vårmånad.

Maj, i händelsernas centrum
När jag la april bakom mig önskade jag att allt skulle bli bättre. En sak kan man säga om maj och det är att det hände saker hela tiden och min rastlöshet har hållit sig borta i många stunder. Det blev bättre och även om jag får tampas med måendet och det som hänt så mår jag bättre och kan se framåt på ett annat sätt. Positiviteten finns det oftare och det får mig att vilja sträva framåt.

Det känns som att allt hände i maj. Mycket har handlat om att avsluta studierna, många tankar om framtiden, fått nytt jobb, varit på utflykter och försökt få tiden att gå ihop. Det känns som att maj har handlat om nedräkning tills saker ska ta slut och det känns som att månaden varit i händelsernas centrum rejält. När man funderar på vart tiden tagit vägen kan man säga att den regnade och blåste bort många dagar, men det har även funnits många dagar med sol och de har jag försökt njuta av. När jag säger tack och hej till maj känner jag att jag säger med tack än hej. det har trots allt varit en bra månad.

Fina minnen att bära med sig
Alla månader har sitt och maj visade mig många fina saker att minnas länge. Alla de utflykter vi gjorde. Havet flera gånger om, spa- vistelsen med dottern (månadens höjdpunkt), Stockholms vyer, fika i solen och en rad andra saker som får mig att må bättre. Jag gillar när det händer saker och det har det verkligen gjort i maj. Jag har till och med haft svårt att hänga med många gånger. Det har varit upp och ner, ett tag tappade jag bort mig själv, men jag är glad över att jag hittade mig igen. Jag tuffar vidare genom livet och det är alla bra stunder jag vill bära med mig. Stunder som får mig att le, stunder med nära och kära och de stunder som får mig att leva.

Det känns som att någonting bubblar inom mig och någonstans djupt därinne vet jag att jag en dag kommer nå mina mål. Det kanske bara tar lite längre tid än vad jag hade föreställt mig. det viktigaste just nu är att måendet är bättre och att jag hittat en positivitet igen, den kommer få mig att vilja sträva framåt.

Jag välkomnar juni med öppna armar. Önskar mig en underbar sommarmånad med allt vad det innebär. Sol, bad, glass och kanske ett glas vin i solskenet. Avslutar det hela med att dela mina minnen i bilder också. Tack och hej!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Det låter som du haft en mysig maj månad 😊 härliga bilder 😊. Håller med maj bara försvann och snart är även denna månad borta. Säger bara poff

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Det blev en riktigt bra månad till slut 😊
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Låter mestadels som en mysig maj. Jag kommer bara ihåg regnet... å regnet och regnet... och att vi köpte husbil 😊

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Kul med husbilen <3
nouw.com/minasvarld

Ett riktigt bra Maj, nu kör vi ett ännu bättre juni

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Håller helt med om det <3
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Ja usch vad det regnade i maj men det blev en fint slut på maj med sol, och trots regnet så hade du ju en väldigt bra månad. Fika i solen är ju så mysigt. Hoppas det blir mycket sånt i juni med 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Det hoppas jag också <3
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Fina bilder. Jag känner lite som du säger att det bubblar inom mig och att jag vill göra och leva hela tiden. Maj försvann i ett andetag känns det som

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Man måste ta vara på livet <3
nouw.com/minasvarld
michelle
,

men va skönt öndå att du nu kan börja slappna av efteesom allt hände i maj för du förtjänar lugnet oxå

minasvarld
minasvarld,
Lugnet behövs verkligen <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Verkar som att maj verkligen varit händelserik för dig, och amj försvann verkligen fort! Men nu har vi juni att se fram emot 😊

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, första sommarmånaden ser jag fram emot med glädje <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Vilken härlig majmånad du haft. Själv så har det inte hänt så mycket i maj. Ser fram emot juni och sommaren.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Sommar är det bästa på året <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det har verkligen varit en händelserik månad för dig. Med slut på studier, jobb, spa vistelse med dottern. Många bra saker 😊. Men åxå många tankar.

Min maj har med varit händelserik. 2 arbetsintervjuer, underbara värmen kom, lite avbrott ifrån träningen pga sjukdom & så.

Jag anser att månad juni är start månaden för sommaren ☀️🌻.

Jag gillar med när det händer saker. Både planerade & spontana.

Ha en skön dag! 🌸

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Hoppas sommaren blir helt underbar <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det åter står att se. Men det får vi hoppas 😊❤️

nouw.com/fighterwomen85
Jennysvardag
Jennysvardag,

Jag kan tänka mig att du hade blandade känslor för maj. Tänk så fina minnen som du har fått med spa med dottern och alla nära fina saker.

nouw.com/jennysvardag