Maj var när tiden inte räckte till

Ofta räcker tiden inte till, men när jag ställdes inför den störta utmaningen någonsin, i alla fall yrkesmässigt, så var det svårt att hänga med. Det handlade många dagar om att överleva och på något vis så gjorde jag det.

Även om tiden inte fanns så ville jag oerhört mycket. Jag hade mycket att skriva om och det fanns många olika anledningar till att jag inte gjorde det. Både tekniska och även fysiska.

Maj var när tiden inte räckte till
Att försöka summera maj månad är svårt. Jag tror att många gånger höll jag på att klappa ihop helt och samtidigt drevs jag av att klara av den störa yrkesmässiga utmaningen någonsin. En stort rekrytering på över hundra personer som jag skulle ha ansvar för. Inte bara rekryteringen utan även personalansvaret. Jag har aldrig haft någon önskan efter detta ansvar, men när det hamnade i mitt knä var det bara att le och vinka. För att göra en lång historia kort så lyckades vi bemanna Elitloppet med mer än hundra personer och med kort varsel lyckades vi med detta, även om det haft sitt pris.

Min tid räckte inte till och vid sidan av alla andra måsten man har i livet så överlevde jag med nöd och näppe. Tror aldrig jag varit lika trött som jag är nu, men samtidigt är jag stolt. Vi lyckades och efter detta flyger företaget kan jag säga. Att få vara en del av det gör mig överväldigad och jag kan säga att det speglade nästa hela min maj. Som tur var hann jag med en underbar spa- vistelse och lite spontanfotboll. Jag lyckades lämna in sista uppgiften i vårterminens kurs och mina barn stod tätt vis min sida. Kan säga att jag inte varit den bästa mamman denna månad, men på morsdag visade de tydligt att jag trots allt gör ett bra jobb.

Ett försöka att komma vidare
Jag är en spillra efter att ha jobba ungefär 14 timmar varje dag i flera veckor. Knappt orkar jag ta mig framåt, men jag har en tro att det ska bli bättre. Vi LYCKDES och den stolthet jag känner är enorm, jag är nästintill rörd över att ha varit med och skapat detta företag från grunden. Nu vet vi inte vad som kommer härnäst. Därför tuffar jag vidare och är beredd. Just nu behöver jag däremot lugnet och välkomnar det när det väl dyker upp. Det finns mycket som händer framöver och just nu vet jag inte alls vad som sker framöver. Jag behöver vila, men tiden räcker inte till för det.

För att summera maj blir en salig blandning mellan enorm trötthet, spa, jobb, jobb, cheerleadingtävling och en lång rad med nya upplevelser. Känner mig helt matt och hoppas på att juni kan ge mig lite mer tid gör återhämtning och roliga saker. Jag försöker komma vidare och tar ett steg i taget. Välkomnar sommaren med öppna armar och hoppas den kan ge mig mycket. Tack MAJ för allt, även om du gav mig utmaningar jag knappt klarat av. Det kanske är dags att göra det de sakerna för MIN skull, de saker som får MIG att må bra, men det är svårt. Nu lyfter jag blicken och ser framåt. Jag bär med mig den styrka jag insett att jag har och hoppas jag har stor nytta av den framöver. Tack och hej maj! Nu sätter jag mig i förarsätet och försöker ta tillbaka min tid.

Kram Mina


Gillar