Måndag efter en bra helg

När helgen går så snabbt och man inte ens hinner med saker då vet man att det varit bra. Trevliga möten. Middagar och spontana söndagsaktiviteter. Vad mer kan man begära?

Måndag och en start på en ny vecka. Helgen lämnar efter sig en skön känsla och nu kan jag bara hoppas på att denna vecka blir minst lika bra.

Måndag efter en bra helg
Efter att allt för mycket ställts in sista tiden såg jag verkligen fram emot helgen. Fredagen blev en enda lång kväll i lugn och ro, precis vad jag behövde. Efter en skön sovmorgon på lördagen kom den efterlängtade leveransen av de sista hyllorna till bokhyllan. Riktigt skönt att kunna få ordning på böckerna. Har väntat så länge på de där hyllorna och nu äntligen är de på plats. Små saker gör stor skillnad.

Efter att ha avbokat i flera veckors tid fick vi till vår "date" och det blev både mat och bubbel in på småtimmarna. Efterlängtat att få skratta och prata med en vän. Samtala om livets alla egenheter. Svårigheter och glädjeämnen. Livet helt enkelt. Skönt att ha någon att skratta med några timmar.

Spontan söndag
Söndagen var oplanerad och rastlösheten gnagde en aning i oss allihop. Efter en stunds fundering blev vi spontana och tog bilen till Hammarby Sjöstad för att komma ut lite. Det fick bli en söndag på Pinchos.
Alltid skönt att vara lite spontan och komma ut när tristessen tar över. Det blev en trevlig middag med många skratt och god mat. Sedan blev det matkoma och en resa hem.

Älskar dessa spontana dagar och de förgyllde hela helgen. Skönt med lite uppladdning inför kommande vecka. Nu väntar nya tag denna vecka och jag känner mig utvilad och redo. Har ingen aning om vad som väntar under veckan och jag har inga direkta planer. Kanske kan det dyka upp lite spontana roligheter som kan förgylla även denna vecka.

Kram Mina


Gillar