Måndag och rivstart

Skolstartsvecka och det känns som att allt händer samtidigt. Nu gäller det att hänga med och hålla ordning på allt som ska göras och fixas. Det blev en rivstart denna måndag, men det är bra för då håller man sig vaken.

Vet inte om jag gillar denna vecka eller inte. Denna vecka betyder skolstart för båda mina döttrar och jag vet inte riktigt om jag är redo för det. Jag är inte alls klar med sommaren och ska jag vara ärlig vet jag inte ens vart den tog vägen. Vissa delar av den försvann i ett mörker, medan en annan del bara innebar saker som behövde lösas.

Måndag och rivstart
Det händer saker överallt just nu känns det som. Hemma, på jobbet och i livet. Det gäller att sitta i båten och ta det lugnt medan saker sker som man inte kan styra över. Veckan började med en rivstart och det ska bli kul att se hur den slutar. Jag vet inte om jag är riktigt redo för denna vecka, men jag vet att jag måste vara det.

Måndagen började med en omorganisation på jobbet och det innebär en hel del jobb framöver. Bra för mig känner jag däremot då jag behöver saker att engagera mig i. Det är bara att gilla läget och ta det för vad det är. Mycket är på gång denna vecka och redan ikväll får jag bekänna färg och orka med. Först jobb, sedan hem och hämta dottern som ska träna och under hennes träning börjar ett styrelsemöte som jag behöver vara med på. Det mötet är som tur är digitalt och jag får sitta med lurar i på hemvägen för att ta del av det som sägs. När jag kommer hem får det bli sen middag och efter det då vill jag fortsätta i vardagsrummet. Det blir en rejäl rivstart.

Skolstart innebär inte slut på sommaren
Jag är optimist och vill gärna tro att det finns mycket kvar av sommaren. Det är i alla fall vad jag behöver tro för jag är inte alls klar med sommaren. Det blev ingen sommarsemester för mig i år och det börjar kännas. Dagarna i Värmland var precis vad jag behövde, men nu känner jag att jag skulle ha behövt någon veckas paus från allt. Däremot är det med blandade känslor som jag ska skickar i väg mina barn till skolan. Som tur är trivs båda i skolan och det kommer att bli bra bara de kommer dit. Då gäller det att hitta på roliga saker utanför jobb och skola för att förgylla dagarna. Sedan kanske det kommer sommardagar att njuta av och då ska vi verkligen göra det.

Just nu ska jag försöka orka med dagen och förhoppningsvis resten av veckan. Det händer mycket nu och jag behöver landa i det. Däremot har jag ändå en tro på att allt ska bli bra. Att denna vecka blir fullspäckad har jag egentligen ingenting emot, för jag har en del roliga saker inplanerade. Får hålla tummarna för lite sol och kanske en del utevistelse ändå. Jag har att göra och behöver ha saker att göra. Efter regn kommer solsken sägs det och det vill jag gärna tro på.

Ha en riktigt skön vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer