Måndagen kom snabbt

Vissa veckor känner man att det är fredagar och måndagar. Vad som händer däremellan är oklart och rinner mest iväg känns det som. Det behöver inte betyda något dåligt, men måndagen kom snabbt.

Jag har egentligen ingenting emot måndagar numera, men ibland kommer de plötsligt. Man hinner inte alltid stanna upp och hinna njuta när allt löser av det andra. Så många förväntningar och kanske blev ingenting som det skulle innan den nya veckan började.

Måndagen kom snabbt
Ny vecka och som ni märker hinner jag inte riktigt med numera. Jag gillar när det händer saker, men ibland tar det för mycket tid och jag hinner inte med allt jag vill. Som med bloggen till exempel. Jag vill oerhört mycket och jag har mycket att skriva om, men orken räcker inte och då går det inte att skriva. Jag vill bli bättre på att uppdatera här och framöver hoppas jag att kunna göra det.

Nog om det. Min helg var fri och jag skulle göra så många saker. Saker som skulle fokusera på mig, men jag tror att det handlade om allt annat än mig denna helgen. Jag ska inte klaga för det har varit mycket roligt, men fokuset på mig får flyttas fram till en annan gång. Helgen kan summeras med avslutning av en roman jag inte kunde släppa. Kan rekommendera Sjusiffrigt av Anna Karolina om ni vill läsa en spännande roman om stora svek och en hel del turer som man inte räknar med. Annars var det en lång sovmorgon och lite drinkar på stan med Kamilla. Alltid lika trevligt att komma ut och även om vi fick överrösta musiken var det trevligt att ses. Att bara kunna prata med någon om livet och de situationer vi är i, att finna en förståelse och bara kunna planera för framtiden. Ser fram emot den där Köpenhamnsresan måste jag säga.

Nytt färdmedel
Hann med att både prata om och titta på ett nytt färdmedel under helgen. Ibland går det bara lite snabbt och när man väl bestämt något så händer allt på en gång. Vad gör man inte för sina barn för att de ska kunna ta sig någonstans utan att mamma skjutsar överallt. Det slutade i alla fall med att jag fick provköra epan och sedan får vi se vad det blir. Mycket möjligt ett nytt färdmedel. Mycket förändringar nu och allt kan bara bli till det bättre. Så för att summera helgen blev det kidnappning, biljakt, trevligt sällskap på stan och traktoråk. Konstig helg när man summerar den, men det är tur att en del av det skedde i den fiktiva världen.

Nu väntar en ny vecka och jag känner att jag har en del att stå i. Mycket att kolla upp och mycket att bara skriva upp på den där listan över saker att göra. Listan börjar kännas lång och nu är det hög tid att pricka av en del. Lovade mig själv att försöka bli av med en del saker vi inte längre använder, men det är lättare sagt än gjort. Vi har klivit in i sista veckan i oktober och jag har lite svårt att förstå att det är sant. Det är bara att gilla läget och dra vinterjackan omkring sig. Måndagen kom snabbt och jag välkomnar den. Får tro på att vad som helst kan hända och jag vet att det i alla fall kommer att finnas någon som kommer att vara överlycklig när denna vecka är över. Full fart på en ny vecka där vad som helst kan hända.


Kram Mina


Gillar