Måndagsstatus och nya projekt

Tiden går fort när man har roligt, eller ska jag säga sysselsatt. Nu börjar ännu en ny vecka där vi vet att vad som helst kan hända. Därför börjar jag veckan med en måndagsstatus.

Nattliga flyttar, slipdamm och träningsvärk i armarna, det är vad jag har ställt till med sista tiden. Än är det i klart och jag kunde inte låta bli att dra i gång ännu ett projekt.

Måndagsstatus och nya projekt
Det är frustrerande när man har så mycket att skriva om, men tiden räcker inte till. Då menar jag det på ett bra sätt. Även om jag saknar bloggen när jag inte skriver här så har jag helt enkelt roat mig med annat. Status denna måndag skulle jag ändå säga är bra, förutom att jag måste gå upp tidigt på morgonen då. Annars är det bra och jag vill fortsätta så här. Förra veckan blev som den blev, men så mycket som löste sig och nästa kliv kan nu tas. Ska berätta mer om det senare när jag finner de rätta orden.

Att sitta hemma och jobba skapade problem för mig. Det skapade tankar om att ändra saker hemma igen och helt plötsligt stod jag här med halva IKEA runt fötterna och en roller i handen. Är man spontan så är man, men just nu är det viktigt att få ändra hemma och göra det fint. Ut med det gamla och in med det nya. Min måndagsststus blir där med en blandning av att vara hantverkare, flyttkarl, städare och inredare. Detta blandat med jobbet och en ny inlämning i skolan. Det blir bra det här!

Det kan hända mycket på två dagar
Från beslutet att riva ut yngsta dotterns rum till att redan har spacklat väggen som ska målas tog två dagar. Vi drog till IKEA och köpte det vi behövde. Åkte hem och plockade ut saker och sedan vid 02 när äldsta dottern kom hem då lyfte vi ut möblerna. I går blev det spacklat och i dag ska det målas. Lika bra att smida medan järnet är varmt. Att böra tunga möbler är inte kul alls, men jag och min tjejliga klarar allt numera och det här projektet gör vi tillsammans. Det har hänt mycket på två dagar och kommer hända mycket mer i dag.

Min alla hjärtans dag kommer alltså firas med målarbyxor och en roller i handen. Det blir lite skjutsande till träning också, men sedan är det hantverkare jag ska vara hela kvällen. Ska bli riktigt kul och en förändring är alltid rolig, även om det är jobbigt när man är mitt i den.

Därför önskar jag er alla med denna uppdatering en riktigt fin måndag. Ta hand om varandra och krama lite extra på de ni älskar mest.

Kram Mina


Gillar