Marknadsplaner och deckaranalys

Även om jag gör annat tickar tiden och saker ska lämnas in, men jag har bestämt mig för att ta det med ro och tänka på min hälsa denna gång. Just nu söker jag efter motivationen och den lyser med sin frånvaro. Trots det måste jag göra det jag ska göra ändå.

Utkast till marknadsplanen lämnades in i tisdags och efter det har jag inte rört någon av de uppgifter som ska in nästa tisdag. Det har varit ett aktivt val att helt lägga bort allt, men nu börjar jag känna att jag måste göra något. Vetskapen att de uppgifter som väntar är "enkla" gör att jag lätt skjuter på dem för jag vet att jag förhoppningsvis löser dem ändå.

Marknadsplaner och deckaranalys
Trodde det var ett skämt att vi skulle göra en marknadsplan för ett råmanus och ett författarskap som inte finns. Jag hade svårigheter att ta mig an det för att jag inte visste vad jag skulle göra, men till slut var det bara att göra något. Kan säga att det inte var den allra mest genomtänkta och bra uppgiften jag skickat in, men det gick vägen ändå. Den blev godkänd och nu ska den bara genomföras. Delar av den uppgiften innebär att publicera inlägg här på bloggen om mitt skrivande och mina manus så där blir det både nytta och nöje kan jag säga. Nu ska bara responserna in på kurskamraternas marknadsplaner innan jag kan gå vidare, men det blir gjort i dag.

När det gäller deckaranalysen har jag medvetet väntat med att göra den. Det kanske inte är det smartaste, men med tanke på att det är en uppgift i litteraturvetenskap och det är en bok jag nyligen läst så borde jag klara den uppgiften. Jag har pluggat litteraturvetenskap i flera år och ska snart plocka ut min examen i ämnet så jag borde klara detta. Håller i alla fall tummarna för det. För tillfället är jag i något slags sparläge när det kommer till studierna och jag har valt att enbart göra det jag ska framöver. Jag har slitit i flera år och förtjänar att ta det lite lugnare så här på slutet.

Inte mycket kvar
Ser jag på studierna inser jag att det enbart är en och en halv månad kvar tills denna termin är över. Det är med en lättnad jag inser att det snart är klart och om jag någonsin ska plugga igen, det vet jag inte. Jag har ledsnat på att plugga och motivationen är helt borta. Efter att jag lämnade in uppsatsen som kommer att ge mig min examen var jag helt klar. Färdig! Slut! Klar!
Däremot måste jag kämpa på den här sista tiden för om jag klarat mig under hela min studietid utan en enda omtenta så tänker jag inte göra någon nu. Jag gör det jag ska, men det finns inte motivation.

Med stormsteg närmar jag mig slutet på en resa jag aldrig trodde jag skulle få vara med om. En resa som enbart fanns i mina drömmar. En uppfylld dröm och med flera drömmar i släptåg tänker jag positivt.
När jag är klar med den här terminen har jag en examen, något jag aldrig trodde var möjligt. Det stärker mig och jag måste se till att jag uppfyllt min dröm. Visst finns en längtan efter att uppfylla drömmen om en annan examen också, men den får nog vänta. En sak i taget och hälsan i första rummet. Där är jag i dag.
Jag kommer klara detta och med den tanken kliver jag in i helgen och tänker inte plugga en enda minut. Det känns riktigt skönt.

Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer