Mars flög förbi

Vad vill jag säga om mars? Den flög förbi och gav alla väder. Upplevelser och bakslag. Precis som vilken månad som helst fast ändå helt annorlunda.

Hann knappt blinka innan mars var över och april tog vid. Det händer mycket just nu och jag får uppleva många roliga saker. Det tar på krafterna, men i många fall är det värt det.

Mars flög förbi
Våren kom och visade sig från sin bästa sida sedan tyckte vintern att den skulle förstöra. Precis som det alltid är på våren. Ena stunden svettas man och tar fram utemöblerna. Sedan står de där översnöade några dagar senare. Det är våren i ett nötskal och ändå flög mars bara förbi. Inser nu att jag inte haft en enda ledig helg denna månad och jag börjar nästan längta till det.

Mars har för mig varit fullspäckad och jag har varit konstant trött. Jag vill oerhört mycket och hoppar på saker hela tiden. Ibland tar jag på mig lite väl mycket, men det är som det är. Jag är som jag är. Självkritikerna har varit väldigt närvarande denna månad och det har tagit på krafterna. Det som däremot har gett mig glädje har varit all denna cheerleading vi ägnat oss åt denna månad. Det har varit flera uppvisningar som jag fotograferat. Det har varit uppladdning till tävling och massor med tid att spendera med dottern som varit med mig. Det har varit Rain Man på Oscarsteatern, brygghäng vid Rudan och så klart födelsedagsfirande av Olivia. Fullt ös, men så många roliga saker att minnas när vi nu kliver in i april.

Kan bara bli bättre
Mars var inte min bästa bloggmånad, men jag valde vilan och det är aldrig fel. Nu kan det bara bli bättre. Det är ljusare och vem får inte energi av det. Det finns massor med saker jag vill skriva om och nu är tid att göra det. Annars fortsätter jag med alla mina projekt. Tycker om när det händer saker och det finns en del roligt inplanerat även under april. Våren är närvarande även om det inte syns just i dag, men den finns där runt hörnet. Alla de där tunga besluten jag tvingats ta den sista tiden måste nu få ge frukt. Jag känner att det finns något där och nu gäller det bara att blicka framåt. Februari gav mig hopp och mars var tröttsam, men hoppet finns kvar. Någon gång ska det väl ändå bli min tur.

Nu väntar våren på riktigt snart. Hoppas på många roligheter under april och redan nu vet jag att det blir en tur till Värmland i påsk. Livet är här och nu och det gäller att ta vara på dagarna som kommer. Tack mars för allt du gav mig. Det är skratten jag minns mest och kommer alltid göra.
Hopp om livet, skratt tillsammans med vänner och barn, planer för framtiden och en och annan gnista i skrivandet som finns där hela tiden. I april ska jag skratta och jag ska leva. Jag vill utmanas till roliga saker och jag vill känna att jag lever och inte bara finns till. Jag sitter i förarstolen och nu är det min tur. Välkomnar april med öppna armar och hoppas på massor med roligheter.

Kram Mina


Gillar