Massage och snöyra

Det händer inte mycket och då gäller det att njuta lite extra av det som sker.
Saker som legat och ruvat i byrålådan som bara behövde användas. Även om turen inte blev vad jag hade tänkt mig blev det bra ändå.

Jag hade bokat en tid och jag skulle bara ta mig i väg. Det fanns flera saker inplanerade när jag ändå skulle iväg, men det höll på att sluta med att allt blev inställt. Så kom jag på att jag kanske behövde det trots allt och kom i väg trots minusgrader och snöyra.

Snuvad på våren
Eftersom nu våren tog ett kliv tillbaka blev det inte lika bra som jag hade tänkt mig. Jag hade planerat en resa till stan där jag bara skulle kunna tänka på mig själv. Gå runt bland husen. Fotografera. Bara göra saker jag kände för och avsluta det hela med lite välgörande massage. När dagen närmade sig blev det minusgrader och snöade. Inte riktigt vad jag hade önskat mig och till en början tänkte jag avboka allt, men insåg att de inte var en bra idé. Jag behövde komma ut lite.
Massagen fick jag i födelsedagspresent och nu var det dags att utnyttja den.

Öm i skuldrorna och lena fötter
Jag tog tåget till Kungsholmen och promenerade till Phoenix Spa & Nail. Jag har aldrig varit där tidigare så det var en ny erfarenhet för mig. Det var en liten salong med trevlig personal. Det hela började med ryggmassage i 40 minuter där jag funderade på om jag skulle skratta eller gråta flera gånger, men så skönt det var. Jag behövde verkligen massagen och när hon avslutade med en het handduk kändes det som att min rygg var som ny. Därefter blev det fot- och underbensmassage i 20 minuter och det var riktigt skönt. En timme bara att få kroppen ompysslad och bara känna att jag kunde vara utan att göra någonting annat.

I dag är jag däremot en aning öm i skuldrorna efter den djupgående massagen, men jag tror den var välbehövlig för min ömma rygg. Ångrar lite att jag inte stannade kvar och gjorde fler behandlingar när jag ändå var där. Det var ett trevligt ställe och jag skulle kunna tänka mig att komma tillbaka. Rimliga priser och en rofylld miljö. Även om omgivningen kanske inte var den roligaste och visst hade salongen kunnat vara mer spalik, men det var en trevlig stund.

En anledning att åka tillbaka
Jag brukar ofta åka till city och bara promenera. Denna gången skulle jag ha gjort det också, men promenaden på Kungsholmen blev kort och händelsefattig. Detta ger mig så klart en anledning att åka dit igen. Kanske kan jag då få med mig något sällskap att promenera med och snacka med under tiden. Älskar närheten till storstaden!

Nästa gång jag åker tänker jag däremot beställa vårsol och uppehåll. Det blir en betydligt trevligare upplevelse när man slipper frysa och kan vandra runt utan att blåsa bort. Bilderna blir bättre och det känns då som att man kan andas på ett helt annat sätt. Snart hoppas jag på det. Hoppas att våren bestämmer sig för att återvända snart igen.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Madde,

Så skönt med massage. Det kommer jag få på måndag och som jag längtar. Har så galet ont i hela kroppen så behöver det så mycket.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen välgörande ❤
nouw.com/minasvarld
LouiseEdling
LouiseEdling,

åh så skönt med massage <3

nouw.com/louiseedling
minasvarld
minasvarld,
Det var det verkligen ❤
nouw.com/minasvarld
Yasminegill
Yasminegill,

Åhhh finns inget bättre än massage, blir så avis. Hade behövt det då hela min kropp värker.

nouw.com/yasminegill
minasvarld
minasvarld,
Det var välbehövligt ❤
nouw.com/minasvarld

Massage åååååååh vad skönt. Även om man kN känna sig lite öm efteråt så gör det så mycket nytta. Bra att du inte Vbokade tiden pga av vädret

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Väldigt glad att jag åkte ändå ❤
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Ohh hur underbart lät inte det, samt ja lite snuvad känner man sig, instämmer

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Ja nu vill jag ha sol och vår igen ❤
nouw.com/minasvarld
Emschen,

Härligt med massage! Jag går på akupunktur en gång i veckan och det är så skönt.

Förr åkte jag till Sthlm minst en gång om året men sen jag bytte jobb så har jag inte varit Sthlm så många gånger. När pandemin är över ska jag ta min familj och åka dit, saknar Sthlm så mkt!

Våren får gärna komma tillbaka! Vi har visserligen inte snö här nu men jag saknar våren.

emschen.se
minasvarld
minasvarld,
Jag älskar Stockholm ❤
nouw.com/minasvarld
Linda Odelmar,

Ja, vädret har varit besvärligt och snöblandat och kallt här också denna veckan, får hoppas att vårvädret kommer snart

www.nouw.com/silverblomma
minasvarld
minasvarld,
Håller tummarna för det ❤
nouw.com/minasvarld
Diana Saeloen,

Men alltså, nu måste jag ta mig i kragen och boka den lymfmassage som jag klrara av - behöver verkligen ta hand om min kropp lite bättre. Ser ut att ha varit ett riktigt mysigt ställe du var på. Här känns det som vår ibland höst i bland och plötsligt lite vinter - allt på samma dag.

nouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Det var litet och mysigt. Precis lagom då det var lugnt ❤
nouw.com/minasvarld
Michelle
,

Va skönt oxå att bara komma iväg lite och inte bara vara hemma och upptäcka att det finns lite man kan göra ialf 😊 så härligt med massage vill oxå ha det 😊

minasvarld
minasvarld,
Ja, det är alldeles för mycket hemmasittande i dessa tider
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Som jag längtar efter en massage nu! Speciellt eftersom jag har ont och sitter med massagekudden som knådar min höft för tillfället. Normalt sett går jag annars på massage en gång i månaden, men nu vet jag inte ens när jag var där senast... Saknar det verkligen!

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,

Det är något man verkligen saknar i dessa tider. Väldigt glad att jag kom i väg på detta <3


nouw.com/minasvarld