Mer tid för fotografering

När en sak är över tar en annan vid och det skapar tid för reflektion. Tid där tankarna får sväva fritt för att hitta vad som saknas och vad jag skulle behöva mer av. Den tiden är nu!

Vissa saker slukar all tid och det är det lätt att sakna det som gör att man mår bra. Saker som skapar ro, där man får utlopp för sin kreativitet och bara finns till för en stund. En sådan sak har jag saknat den senaste tiden och nu är det dags att får mer tid för avkoppling.

Intresset som lades på hyllan
Jag var taggad förra året och visste precis vad jag ville. Tiden skulle räcka till mycket och jag skulle även få tid över att utvecklas. Ett av mina stora intressen är fotografering och jag har alltid velat utveckla detta för att till viss del kunna jobba med detta. Jag har haft vissa fotouppdrag, men jag vill ha mer. Sedan kom 2020 och allt försvann. Inga fotojobb och familjen tröttnade på att vara modeller.

Som så mycket annat tröttnade jag och intresset lades på hyllan. Visst har det blivit många bilder under året, men inte på det viset jag hade önskat. Jag har fått jaga fototillfällen bara för att och det är inte roligt. Därför vill jag nu få mer tid till detta och det är något jag kommer att kämpa för. Tiden borde räcka till, men efter många år av att fotografera natur och blommor vill jag nu utvecklas ännu mer. Det är fotografering av människor som är roligast.

Starta om
Till att börja med hoppas jag att denna pandemi ger upp och lämnar oss i fred, men det är lättare sagt än gjort. Den har tagit bort många av mina fotograferingar, men jag saknar det. Jag vill packa väskan och ge mig ut, jag vill hitta nya platser och leta efter det perfekta ljuset. Jag vill skapa och finna nya idéer som får mig att bubbla. Det har jag verkligen saknat och nu är det dags att starta om. Dags att hitta nytt liv i mitt brinnande intresse och komma ut. Inget får mig att varva ner lika mycket som att ta med mig kameran ut på tur och fotografera.

Idéerna är många och det finns mängder med platser jag skulle vilja fotografera på. Det är dags att skapa mer tid för fotografering för det får mig att må bra. Mer tid för kreativitet och ett sätt att komma bort hemifrån. Det största problemet detta år har varit att jag pluggar hemma, äter hemma och bor där också. Ni fattar, det finns inga nyanser i det och det fungerar inte för mig. Jag måste bli bättre på att göra det jag vill.
Ska försöka finna de där magiska platserna att ta bilder på och sedan löser sig allt av sig själv.

Kram Mina


Gillar