Midsommar vi fyra

I år blev det inte alls som det brukar men vad blir det just nu? Våra vanliga planera gick inte att genomföra och det var lite avslaget kan jag lova men vi fick en stunds ro till slut i alla fall.

Vi brukar skippa alla vanliga traditionella midsommarfiranden och istället gå på Gröna Lund med barnen. I år var det omöjligt på grund av rådande situation så vi fick hitta på något annat. Det var inte det lättaste och eftersom vi skulle göra något på kvällen blev det väldigt enkelt.

Läs mer om våra tidigare midsommarfiranden HÄR och HÄR

Lockas till havet
Vi spenderade dagen hemma i solen. Sedan åt vi middag innan vi packade picknick korgen med godsakerna och åkte till havet. Jag lockas alltid till havet och hamnar lätt där. Älskar att ha närheten till skärgården och som tur är gör familjen det också. Till och med tonåringen var med oss och ingen var lyckligare än jag. Den här gången åkte vi till Dalarö och Schweizerbadet. Solen värmde fortfarande sanden och vi bredde ut våra filtar och slog oss ner.

Vi gottade oss med ost och kex. Tittade ut över havet och några av oss tog sig ett dopp. Det blev en mysig kväll tillsammans och även om det bröt helt mot våra vanliga traditioner så blev det bra ändå. Vi fick vara tillsammans och det ska man vara tacksam över. Att sedan få vara på ett fint ställe gör inte saken sämre det heller.


Gillar

Kommentarer

sandra (sandifighter),
Underbara bilder och skönt att få må gott i hop, Här brukar vi åka husvagn, men i år får den stå. Vi pysslade i trädgården och jag fick meditera massor, det behövdes verkligen. Skönt att saker har lugnat ner sig för er. Kram min fina vän.
sandifighter.se
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3 Låter som en mysig midsommar i lugn och ro för er också. Kram <3
nouw.com/minasvarld