Mitt bästa bloggår

Vad lite jag visste när 2019 började om hur mitt bloggår skulle bli. När jag nu sitter här med några dagar kvar av året och kan konstatera att det blev så mycket bättre än vad jag någonsin kunde drömma om, nu tuffar jag vidare.

Än är inte året slut men jag kan ändå konstatera att det varit mitt bästa bloggår någonsin. Under mina år som bloggare har jag många gånger gett upp och funderat på syftet med detta bloggande men detta år kom det verkligen till mig och gjorde mig helt klar med varför jag gör detta varje dag. Jag hade som mål när året började att jag skulle skriva minst ett inlägg varje dag och vet ni vad? Jag uppnådde det målet och lite till kan man säga. De flesta dagar sedan i somras blir det två inlägg varje dag men visst händer det att tiden inte räcker till men då blir det åtminstone ett.

Vissa dagar är tuffa dagar och då känner jag inte alls för att skriva ett enda ord men då gör jag det i alla fall för jag mår bra av att skriva och att dessutom få era fina kommentarer gör mig väldigt glad. För detta bloggår har gett mig oerhört mycket.
Jag har äntligen tagit tag i mina funderingar på att skriva om utmattningen och jag är oerhört tacksam över din fina respons jag fått på mina inlägg och jag kommer fortsätta att skriva för än finns det mycket att berätta om.

Ni ska veta att jag inte hade någon aning om hur mitt bloggår skulle bli och jag hade inte ens kunnat drömma om att det skulle bli så här bra. Fler läsare och fler kommentarer än vad jag hade kunnat drömma om och det har verkligen
gett mig lusten att fortsätta skriva, skapa och berätta. Redan i april hände något när jag gick med i facebook gruppen Länka med kärlek och jag är så otroligt tacksam över att jag tog det steget för vilka underbara människor jag stött på där och gör än i dag. Vi stöttar varandra i bloggandet och sprider kärlek till varandra, hur bra är inte det?
Under hösten blev det fler supportgrupper och de har gett mig väldigt mycket. Fler bloggare att lära känna och ännu mer kärlek att sprida och ta emot. Social media support & share Group och United Influencers är även de härliga grupper där kärleken sprids och jag är så glad att få vara med i dessa gemenskaper.

Sedan finns det många bloggare som gett mig mycket detta år och många som inspirerat mig och gett mig goda råd när jag känt mig lite bortkommen. Bloggen har gett mig många nya vänner och speciellt en som jag träffade under sommaren på en liten fika som varade i fyra timmar. Vi har tyvärr inte haft tid att träffats sedan dess men det finns andra sätt att
kommunicera på som tur är. Sandifighter tack för att jag fick möjligheten att lära känna dig. Snart kommer tiden och då ska vi ses igen. Ni är många fler som gett mig mycket detta år och jag hoppas att vi fortsätter följas åt och kanske finns där ett och annat sätt att hjälpa varandra även nästa år. Kanske dyker det upp något roligt sätt att samarbeta på men det får framtiden utvisa.

Men utan att ens vänta tills året är slut så hurrar jag för det bästa bloggåret för Minas Värld. Min lilla värld där allting kan hända, där jag trivs som fisken i vattnet och där jag vill fortsätta vara även nästa år. För vem vet vad som finns runt hörnet, det kan ju till och med bli ännu bättre.

Än kommer det några inlägg 2019 det kan jag lova men inget av dem kan göra detta bloggår sämre så jag tar ut glädjen i förskott helt enkelt. Jag tackar inte ännu för i år för det vore helt fel men tack ändå för allt ni gett mig och ger mig varje dag. Det är en stor glädje att få läsa era stöttande kommentarer och även få besöka er alla varje dag. Nu drar jag till Globen och denna gång ska jag inte jobba utan i stället ska jag njuta av en fullsatt arena och förhoppningsvis lite underhållande ishockey.

Ha en underbar lördag.

#personligblogg #mittbästabloggårGillar

Kommentarer

Natascha ,
Va roligt att det har gått så bra för dig med bloggandet 🙂 tack för tipsen på Facebook grupperna med inriktning på bloggar👌❤️
natascha.bloggplatsen.se
minasvarld
minasvarld,
Grupperna är verkligen bra ❤
nouw.com/minasvarld
Amanda ,
åh vad roligt att det går bra för dej det är värkligen super kul när det går bra för ensa blogg:)
amindiz.sde
minasvarld
minasvarld,
Visst är det ❤
nouw.com/minasvarld
Fröken Rödlök ,
Vad roligt att få läsa! Att blogga bidrar till så himla mycket, sådant man inte hade en aning om skulle ske. Positivitet ❤️
Www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Visst är det så och det är så härligt ❤
nouw.com/minasvarld
Amandizan
Amandizan,
Jag är också så glad att jag tog tag i bloggandet och även fick gå med i dessa fina grupper. Det är alltid kul att gå in här och läsa❤️
nouw.com/amandizan
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
asemartensson
asemartensson,
Det är enhimla bra grupp 😊
nouw.com/asemartensson
minasvarld
minasvarld,
Visst är det ❤
nouw.com/minasvarld
Madelen,
Skönt när man ser sån skillnad 😊
www.missmadde.se
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen kul när man hittar dessa grupper och verkligen trivs ❤
nouw.com/minasvarld
sofiefriden
sofiefriden,
Vad roligt att du och din blogg gått i en positiv riktning och jag håller med dig om gruppen länka med kärlek, man trivs så bra där. 🙂
nouw.com/sofiefriden
minasvarld
minasvarld,
Det är verkligen så ❤
nouw.com/minasvarld
Michelle ,
Va kul att du haft ett väldigt bra bloggår 😊 tycker länka med kärlek är bäst 😊
michellefrandell.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Gruppen är verkligen bra ❤
nouw.com/minasvarld
msaworkinprogress
msaworkinprogress,
Ser fram emot ett nytt bloggår tillsammans med dig 😃 <3
nouw.com/msaworkinprogress
minasvarld
minasvarld,
Detsamma till dig ❤
nouw.com/minasvarld
seagullcrying
seagullcrying,
Har varit kul att följa resan sista halvåret 😊 ser fram emot fortsatt få följa 😊
nouw.com/seagullcrying
minasvarld
minasvarld,
Vad kul att höra ❤❤❤
nouw.com/minasvarld