Något att se fram emot

Den ena efter den andra grejen avslutas och nya saker tar vid. Ingenting man gör är roligt. Man är understimulerad, uttråkad och rastlös. Då behöver man verkligen något att se fram emot.

Ibland känns det som att man slår huvudet i väggen och orken tar helt slut. Bägaren rinner över och man vet inte längre hur man ska motivera sig själv till någonting. När inte ens det roliga är roligt då behöver man tänka till och göra något åt det. Det gjorde jag idag och aldrig tidigare har det varit lika välbehövligt att få komma bort.

Något att se fram emot
Aldrig tidigare har jag blivit lika glad över ett mail där det står bokningsbekräftelse. Visst önskar jag att det vore en resa till Bahamas i två veckor eller en vecka i New York, men detta är något som får mig att må riktigt bra just nu. Har vänt och vridit den senaste tiden på det mesta känns det som och inte kommit fram till någonting. Den ena dagen är lik den andra och jag vill bara kräkas på tillvaron. Det känns som att i mitt inre bor ett kaos som bara blir värre och värre. Jag är understimulerad, uttråkad och rastlös. Ingen bra kombination alls och min stora undran varje dag är vad jag ska göra åt det.

Förra veckan kom jag på världens bästa idé och nämnde den för äldsta dottern. Hon blev eld och lågor och i dag tog jag tag i det och fick en bekräftelse på en spavistelse, bara vi TVÅ. Hon har haft mycket i skolan och är lika rastlös och uttråkad som jag. Jag vill bara göra något och det här kan inte bli bättre alls. Precis vad vi båda behöver. Spa, hotell, god mat och bästa sällskapet. Bättre än så kan det inte bli. Något att se fram emot var vad vi båda behövde och nu längtar jag tills på fredag.

Så lite kan göra så mycket
I dessa tider är det svårt att planera roliga saker. Det finns inte mycket att göra och till slut får man lite panik. Jag är van att ha roliga saker att se fram emot och bygger upp mitt liv omkring dessa. Därför ska detta bli så underbart. Att bara få sätta sig i bilen mot ett givet mål och bara komma bort. Njuta av lugn och ro. Släppa alla måsten och bara vara för en stund. Det är precis det som behövs just nu och tänka att så lite kan göra så mycket.

Nu ser jag även fram emot att få möta våren och hoppas på att den värme de lovat kommer hit och stannar. Jag behöver vår, jag behöver få vara ute och jag behöver få känna att jag lever för en stund. Älskar att ha saker att se fram emot och detta var nog det allra bästa som kunde hända just nu. Längtar till fredag!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

En spa dag hade inte suttit fel =) vad skönt att komma iväg =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Det ska verkligen bli skönt <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Förstår dig till fullo, jag längtar så efter vår Ölandsresa vi ska göra i juli, hoppas och tror att den ska vara så bra. Så förstår att komma bort är befriande och vad man beh nu

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Det är bra att ha något att se fram emot <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Vilken bra ide och härligt att du kunde boka det med äldsta dottern. Hoppas ni verkligen njuter när ni är där. Håller med om att vardagen blir grå och tråkig. Man vill bara att detta virus ska försvinna och livet kan börja igen.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Ja, en värld utan viruset är verkligen något man önskar sig nu <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Men så skönt för er två att komma iväg på spa tillsammans! Då får ni njuta ordentligt.

Du är inte ensam om att vara rastlös, jag klättrar på väggarna här hemma.

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Det ska vi verkligen göra <3
nouw.com/minasvarld
Kamilla,

Vad härligt för er med en spa helg. Det hade jag gärna gjort efter allt fix med renovering och flytt. Må så gott

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Du får unna dig det efter renoveringen som en lite present <3 Det är du verkligen värd <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det kom ju inte en dag för sent till er! 😃 Vad härligt det låter med en spa vistelse med din dotter. Så mysigt!! 😊

Man måste ha något att se fram i mot. Så det bara.

Jag ser nu fram i mot att få lägga mig i solen & njuta. Men först träning. Så jag känner mig värd att ligga där 🙂. Sen lång helg ☺️👏🏻

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Låter härligt att få lägga sig i solen och njuta. Jag ska åka till havet och fika i dag tänkte jag och njuta av solen <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Mm 😊. Havet låter inte så dumt det heller 😊❤️

nouw.com/fighterwomen85
Popprinsessan
Popprinsessan,

Det låter som en ljuvlig idé! Jag är så tacksam att vi byggde färdigt vårt sommarhus förra året så att vi har kunnat åka dit. Det är lite som balsam för själen att komma dit, bort från vardagen hemma. Bara ett sådant miljöombyte (dock utan att någon passar upp, fixar mat eller masserar 😊 ) har varit superskönt och gjort att vi har stått ut mycket mer än många andra (gissar jag).

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Det måste verkligen vara en lyx att ha ett sådant ställe <3
nouw.com/minasvarld
michelle
,

man kan ju göra lite grejjer åndå det gäller bara o tänka till lite på vad o j det vad ju tur fin dotter blev glad för spa vistelse bara att få komma birt och unna sej ör riktigt behövligt 😊

minasvarld
minasvarld,
Det ska verkligen bli skönt att komma bort lite <3
nouw.com/minasvarld
Emschen,

Det gjorde du rätt i! Tror att vi alla behöver komma bort från vardagen en stund för att få ny kraft och motivation. Vad man väljer att göra är ju utifrån vad som passar en själv. Jag längtar efter en dag vid havet så jag funderar lite på om jag inte bara skulle packa en picknickkorg och dra iväg. Det behöver ju inte vara större än så.

emschen.se
minasvarld
minasvarld,
En dag vid havet är verkligen underbart. Jag var och fikade vid havet i dag och det var verkligen underbart <3
nouw.com/minasvarld
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vad skönt att få komma bort och få lite miljöombyte. Det behöver man verkligen.

nouw.com/jossustravelpics
minasvarld
minasvarld,
Väldigt välbehövligt just nu <3
nouw.com/minasvarld