Ny vecka och en omstart

Det blir inte alltid som man tänkt sig!
När jag nu kliver n i en ny vecka bär jag med mig den tanken och jag väjer att attackera den på mitt sätt. Jag vägrar att låta motgångarna vinna och därför gör jag ett nytt försök genom att kicka igång en ny vecka.

Som jag har varit taggad att blogga, fotografera och ta mig an uppgifterna i skolan. Sedan kom det något som kastade ner mig i gyttjan och nu ska jag ta mig upp igen. Jag drivs av något i livet som gör att jag aldrig ger upp och det är vad som räddat mig många gånger. Visst har jag dagar då jag helst av allt vill ligga kvar i sängen, men vad är det för liv att leva?

Ny vecka och en omstart
Redan förra veckan kände jag att jag behövde komma igång igen och jag hade många tankar om att Sluta med slöandet. Jag slöade inte direkt under förra veckan och jag hann med mycket. Tyvärr fanns det inte så mycket tid över till bloggandet och den positiva listan utgick än en gång. Kanske är det dags att fundera på hur denna lista ska göras om. Den ska inte försvinna för positiviteten behövs, men just nu känns det som att den blir framtvingad. Kanske får bli min nya grej i april, att köra på positiva söndag i stället... vem vet?

Denna vecka startar jag om igen och tack vare lite roliga saker som jag gjorde förra veckan har jag kommit på att det är dags för en omstart. Mer om denna omstart tänkte jag skriva om i morgon för det kräver lite extra utrymme. I stället tänkte jag i dag inviga denna nya vecka med att skriva klart min tredje roman. Sedan ska jag inleda en ny kurs i kriminologin och sedan blir det påskfirande. Jag kickar igång veckan med en omstart helt enkelt.

Förra veckans godsaker
Det blev mycket mat och fika förra veckan och även om jag inte skrev så mycket här så fanns det saker jag är lite extra glad över. Vi firade Olivia som fyllde 11 år med både bowling och mat, jag lämnade in min uppgift till kriminologikursen, vi tog en tur till Stockholms City där vi njöt av det fina vädret och åt på Vapiano. Tid med barnen var precis vad jag behövde och när helgen kom hade jag ett efterlängtat möte.

Man vet vilka ens vänner är när det kan gå flera år utan att man ses. När man väl ses känns det ändå som igår och tusen saker har hänt. I lördags träffade jag en av mina barndomsvänner och det var ett kärt återseende. Vi har känt varandra sedan vi var sex år gamla och det var oerhört kul att ses igen.

Som ni förstår blev det en vecka där allt hända eller i viss stunder då ingenting hände. Känner hur min rastlöshet äter upp mig och jag bara måste ta mig för med saker för att inte bli galen. Nu väntar en vecka där jag kommer att vara fullt sysselsatt och det passar mig perfekt.

Vad hittar ni på i veckan? Har ni några roliga påskplaner?

Gillar

Kommentarer