Ny vecka och en omstart

Det blir inte alltid som man tänkt sig!
När jag nu kliver n i en ny vecka bär jag med mig den tanken och jag väjer att attackera den på mitt sätt. Jag vägrar att låta motgångarna vinna och därför gör jag ett nytt försök genom att kicka igång en ny vecka.

Som jag har varit taggad att blogga, fotografera och ta mig an uppgifterna i skolan. Sedan kom det något som kastade ner mig i gyttjan och nu ska jag ta mig upp igen. Jag drivs av något i livet som gör att jag aldrig ger upp och det är vad som räddat mig många gånger. Visst har jag dagar då jag helst av allt vill ligga kvar i sängen, men vad är det för liv att leva?

Ny vecka och en omstart
Redan förra veckan kände jag att jag behövde komma igång igen och jag hade många tankar om att Sluta med slöandet. Jag slöade inte direkt under förra veckan och jag hann med mycket. Tyvärr fanns det inte så mycket tid över till bloggandet och den positiva listan utgick än en gång. Kanske är det dags att fundera på hur denna lista ska göras om. Den ska inte försvinna för positiviteten behövs, men just nu känns det som att den blir framtvingad. Kanske får bli min nya grej i april, att köra på positiva söndag i stället... vem vet?

Denna vecka startar jag om igen och tack vare lite roliga saker som jag gjorde förra veckan har jag kommit på att det är dags för en omstart. Mer om denna omstart tänkte jag skriva om i morgon för det kräver lite extra utrymme. I stället tänkte jag i dag inviga denna nya vecka med att skriva klart min tredje roman. Sedan ska jag inleda en ny kurs i kriminologin och sedan blir det påskfirande. Jag kickar igång veckan med en omstart helt enkelt.

Förra veckans godsaker
Det blev mycket mat och fika förra veckan och även om jag inte skrev så mycket här så fanns det saker jag är lite extra glad över. Vi firade Olivia som fyllde 11 år med både bowling och mat, jag lämnade in min uppgift till kriminologikursen, vi tog en tur till Stockholms City där vi njöt av det fina vädret och åt på Vapiano. Tid med barnen var precis vad jag behövde och när helgen kom hade jag ett efterlängtat möte.

Man vet vilka ens vänner är när det kan gå flera år utan att man ses. När man väl ses känns det ändå som igår och tusen saker har hänt. I lördags träffade jag en av mina barndomsvänner och det var ett kärt återseende. Vi har känt varandra sedan vi var sex år gamla och det var oerhört kul att ses igen.

Som ni förstår blev det en vecka där allt hända eller i viss stunder då ingenting hände. Känner hur min rastlöshet äter upp mig och jag bara måste ta mig för med saker för att inte bli galen. Nu väntar en vecka där jag kommer att vara fullt sysselsatt och det passar mig perfekt.

Vad hittar ni på i veckan? Har ni några roliga påskplaner?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Som jag känner igen mig i allt du skriver. Dessa svackorna, hur svårt det är att komma upp igen. Jag har strategier, men dom är som bortblåsta pga viruset. Vet du, vi fixar detta ihop nu. Snart är det över och vi kan börja leva igen.

nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Detta vidriga virus, kan det inte bara försvinna. Tillsammans gör vi detta <3 Vi förtjänar att få må bra igen <3
nouw.com/minasvarld
Fröken Rödlök,

Det kanske är bra att fundera igenom på vilket sätt vissa delar i ens blogg påverkar en och hur det sett ut genom åren typ. VIssa delar är viktiga både för skribenten och för läsaren men ibland kan det vara bra att kolla igenom och ändra om lite grann för att få det att fungera! Tror jag!

Inga planer i veckan faktiskt, får se vad som händer! I påsk blir det inte mycket gjort heller ... Sambon kommer åka till skogen och jobba som han brukar varje lördag och nu passar han på mer när han får flera dagar ledigt. Men lördagen ska vi iallafall hem till mina föräldrar och äta påskmiddag!

www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Det är även kul att göra lite ändringar ibland för att förnya sig lite. Mysigt med påskmiddag <3
nouw.com/minasvarld
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Ja alltså tänk den dagen man kan börja leva normalt igen, kunna umgås med folk, vara ute på stan osv. Hoppas verkligen det kan hända iår! Jag har inga som helst planer för denna vecka! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Ska bli så skönt att slippa känna sig som en bov varje gång man går ut. Känna sig mer fri är precis vad som behövs <3 Kram
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Jag ska jobba både lördag och söndag men även på onsdag men annars ska jag vara hemma och umgås med familjen och ta hand om hemmet som jag brukar göra när jag inte jobbar =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Låter som en bra vecka <3
nouw.com/minasvarld
Emschen ,

Vapiano Gud vad jag saknar det. De har SÅ god mat!

Till påsk blir det nog bara till att vara hemma. Kanske kan vi bjuda in oss till mina föräldrar så jag slipper laga påskmat. Haha.

emschen.se
minasvarld
minasvarld,
Älskar Vapiano! De har mycket att välja på och deras pizza är riktigt god.
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Ja nu vill man ha omstart på mycket och såklart vill man börja leva igen och känna friheten, men som du säger ny vecka och då kan man få lite omstart känsla

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, nu är det full fart mot påsken som gäller 😊 Hoppas du får en bra vecka <3
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Jag är likadan trots motgångar ger jag inte upp visst har det och finns dagar då jag bara inte vill men envis som man är så tar jag mig alltid upp. Mina motgångar har gjort mig starkare när jag väl kommit igenom dem 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Tror det är viktigt att aldrig låt sig själv ge upp, för vd händer då? Vi måste tillåtas att vara svaga för att vila och sedan bygga upp oss igen <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Ibland behöver man en omstart.

Våra påskplaner är att potträna dottern och så kommer mannens föräldrar på en liten påsklunch 😊

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Spännande med potträning. Stort lycka till!
nouw.com/minasvarld