Nya vyer och möten

Något nytt stod på agendan hela dagen igår och att njuta av dagen i solsken gjorde det inte sämre. Det började med en enda lång väntan och sedan flöt allt bara på tills jag landade i soffan på kvällen.

Vi behöver uppleva nya saker i livet för att utvecklas och det gäller att inte vara feg och säga nej till allt. Ett JA kan vara skillnaden på en tråkig kväll i soffan istället för en mysig eftermiddag och kväll i stan.

Nya vyer och möten
Dagen började som vanligt på jobbet och där stod ett möte med högsta chefen på agendan. I väntan på mötet som flyttades framåt unnade vi oss en fika på närliggande fik och pratade jobb. Det fick helt enkelt bli en jobbfika och en skön stund bort från kontoret. När sedan mötet med chefen väl blev av kanske vi inte var klokare efteråt, men vi behövde byta miljö och fick flytta från sextonde till tjugonde våningen. VI fick helt enkelt byta miljö och vyer. Gillar verkligen utsikten och med nytt kontor innebar det en ny utsikt. Kanske inte den roligaste med byggkranar och allt, men det är ändå lite härligt att komma upp och se staden från en annan vy. Svårt att fånga det på bilderna bara när fönstret är smutsigt och det inte riktigt är läge att öppna fönstret.

Säg JA till nya möten
När eftermiddagen kom blev det en promenad till city för nästa möte. Ett möte vi länge funderat på och äntligen fick vi träffas på riktigt och inte i bloggvärlden. Att blogga handlar inte bara om att skriva texter. Det handlar även om de bloggvänner man träffar och som man känner en koppling med. Människor som tänker likadant och delar värderingar i livet. Att kunna träffas på riktigt handlar mycket om att våga säga JA till något okänt, men tänk så mycket det kan ge. Tack Kamilla för en riktigt trevlig fika på Under kastanjen i Gamla stan. Vi hade mycket att prata om och att träffa genuina äkta människor där bara timmarna flyger i väg när man ses är så underbart. Nästa gång får det bli bubbel på stan och det ser jag fram emot.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer