Onsdagsmys på Ångbåtsbryggan

Det finns onsdagar och sedan finns det andra onsdagar. De där onsdagarna när lillördagen bjuder på en riktigt härligt kväll med många skratt och samtal om livet. De onsdagarna är riktigt bra.

Efter ett givande kundmöte på stan begav jag mig vidare för vidare nöjen. En välbehövlig kväll som bjöd på musik, sol och så många skratt att jag borde ha träningsvärk i dag. men så är det när man vill vara oseriös i en värld där alla andra vill vara seriösa.

Onsdagsmys på Ångbåtsbryggan
Denna vecka har varit det ena efter det andra och det har funnits stunder då jag funderat på att avboka allt och bara vara hemma. I går hade jag en stressig dag på jobbet och avslutade det med ett kundmöte som gav mig ännu mer jobb. Att sedan få möta upp Kamilla och sitta på pontonen på Ångbåtsbryggan gjorde dagen betydligt bättre. Vi fick en riktigt härlig stund där med gott att dricka och samtal om livet.

Vanligtvis brukar jag besöka Ångbåtsbryggan på sommaren, men det var även väldigt trevligt på hösten. Speciellt eftersom solen glittrade sig i vattnet. Hur som helst blev det många skratt och vi fick fundera på om vi var seriösa eller bara oseriösa. Att Säpo höll koll på oss kändes bra och vi kunde slappna av. Inga hot denna kväll, inte mot oss eller någon annan.
Det är så härligt att träffa människor som man kan dela tankarna om livet med och nästa gång kanske det blir en dejt på Fjäderholmarna. Känns som att vi kan hamna vart som helst i våra samtal och det förgyller vilken dag som helst. Tack för det!

Avslutar veckan
Veckan avslutar jag i samma tempo som början. Dagen till ära river jag av två arbetspass och landar hemma vid 23 i kväll. Är inte alls uppladdad för det, men det får gå det också. Känner att jag har så mycket att se fram emot framöver och det gäller bara att ta tag i saker. Hänga med och se möjligheterna. Unna sig en och annan lillördag med skrattfest och ta för sig i livet. Om en skratt förlänger livet, då vill jag skratta varje dag.


Kram Mina


Gillar

Kommentarer