På promenad genom stan


För en tid sedan vandrade jag och dottern längs Stockholms gator och det var med delade känslor måste jag säga. Trots det vackra och uppenbara slogs vi av hur tomt det var på gatorna.

Både hon och jag älskar Stockholm och vi tog en promenad från Odenplan till Strandvägen. Det blev en härlig promenad i solskenet och huvudstaden visade sig från sin bästa sida. Visst var det människor i rörelse men inte som det brukar men för vår del spelade det ingen roll. Vi fick vara tillsammans och vi fick några värdefulla timmar och pratstunder tillsammans. Tänk vad lyckligt lottad jag är att få ha en kopia av mig själv som det räcker med att titta på för att jag ska skratta. Visst driver hon mig till vansinne i bland men att få umgås med henne som en vän är verkligen det allra bästa som finns.

Vi passade självklart på att fotografera längs vår promenad och fick se körsbärsblommorna i Kungsträdgården, solens sken mot stadsbiblioteket, ett folktomt Hötorget och glittrande vatten vid Strandvägen. Att avsluta det hela med brygghäng och skrattanfall måste jag säga var det allra bästa. Trots alla hinder och motgångar är vi alltid enade, även om vi inte tycker samma sak hela tiden.

#fotografering #stockholmimitthjärta #Stockholm #kungsträdgården #körbärsblommor #vår

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Gud vilka härliga bilder du bjuder på. 😊
nouw.com/seagullcrying
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld