Positiva måndagen

Söndagsaktiviteten utgick och därför får jag inleda denna vecka med lite positivitet för att kicka igång den ordentligt. Det brukar bli fem positiva på söndagar, men nu får det blir positiva måndagen i stället.

Kan lova att det inte hände mycket positivt förra veckan och jag ska ärligt erkänna att jag gav upp flera gånger. Ändå klarade jag av hela veckan, även om den tog på krafterna.

Positiva måndagen
Är är inne på arbetsdag åtta av tolv och än krigar jag på. Efter att ha jobbat åtta dagar i rad är det lite tufft att veta att nästa sovmorgon tidigast kommer på lördag. Eftersom hela helgen gick åt till jobb blev det inte så mycket tid över och därför utgick förra veckans fem positiva. Det får man inte bara missa!

I stället kommer det positiva i dag i all sin korthet. Jag släpper helt enkelt det som var jobbigt förra veckan och kliver vidare.

1. Bästa hänget på jobbet
Det är så härligt att kunna jobba på arenorna och vi är verkligen bästa gänget. Vi hade lugna pass i helgen och då blir det alltid lite tokigheter. Många snack och massor med garv. Det blev även en hel del allvar bort emellan också, men vi har verkligen bästa hänget på jobbet.

2. Första gröten
Jo då det blev lite risgrynsgröt till slut på första advent. Jag drog igång ett storkok när jag kom hem från jobbet och så gott det var. Det fick bli vårt adventsmys i går för mig och tjejerna.

3. Första julklapparna inhandlade
Jag brukar ofta köpa julklappar i sista stunden, men förra veckan hittade jag de första julklapparna. Så skönt. Nu hoppas jag att julshoppingen flyter på bra även framöver.

4. Härlig kväll på stan
Såg julskyltningen på NK och sedan alla de fina ljusen på stan. Stockholm är verkligen vackert även i juletid och det blev en skön tisdag som behövdes när falluckan öppnades senare under veckan.

5. Vänner
Tänk att ha en vän som verkligen lyssna och förstår. Så skönt att ha människor omkring sig som verkligen kan stötta i livets alla skeenden och som kan förstå problemen. Fick en skön pratstund med en vän under veckan som jag verkligen behövde för att kunna orka lite till.

Även om veckan var tuff fanns de där de sär positiva sakerna som gör veckan lite bättre. Nu är det redan en ny vecka och jag har redan blickat framåt. Vad som händer denna vecka har jag ingen aning om. Jag har inga stora planer förutom att jobba i kapp med studierna, försöka orka med de resterande arbetsdagarna innan den lediga helgen och grunda för framtiden.

Förra veckans lärdom
Även förra veckan lärde mig massor och mycket av det kanske inte alltid var så kul. Trots det lärde jag mig att vissa människor aldrig förändras och många andra bara snackar en massa skit. Min framtid är ett oskrivet blad och jag ska nu försöka få ordning på allt som komma skall. Vissa beslut behövs och en hel del kamp återstår med det allra mesta känner jag.

Jag kommer aldrig att vara redo, men vissa saker måste man göra i alla fall. Nu ser jag fram emot denna vecka. Jag har inga stora planer och jag känner att jag vill städa och röja. Vilken konstig känsla att få så här en måndag. Först lite jobba och sedan blir det hem för att få ordning efter att knappt varit hemma i helgen. Veckans fem positiva blev försenade, men jag glömde dem inte och det är det allra viktigaste.

Ha en fantastiskt fin vecka.


Kram Mina


Gillar