Produktiv dag och aprilskämt

April, april...
Första dagen i april och ni vet hur det är, det gäller att passa sig. Det är en dag likt alla andra och jag fortsätter med min produktivitet även i dag. Underbart att kunna beta av saker från en lång lista.

Personligen gillar jag inte alls att bli lurad och allt alla säger till mig kommer jag vara tveksam till. Precis som alla andra dagar för mig, men just i dag gäller det att vara extra vaksam.

Produktiv dag och aprilskämt
I går var det som att någon satte eld i baken på mig. Jag har en längre tid varit för trött för allt och den där rastlösheten har gnagt i mig. En lång lista har funnits hela tiden och nu gällde det att bocka av punkterna för att komma vidare. Jag bokade in möten jag borde haft för längesedan, skrev klart texter som ska skickas ut, förberedde inlämning i skolan och en rad andra saker som bara inte blivit av. Det blev en produktiv dag helt enkelt och nu tänkte jag fortsätta med den energin även i dag. Har fortfarande mycket kvar som behöver göras och det ska bli skönt när listan är tom.

I dag tänkte jag ligga kvar i sängen för att slippa alla de där aprilskämten. Visst är jag en ironisk person som tycker om att skämta om det mesta, men de här aprilskämten kan jag vara utan. Det är något med det där att bli lurad som jag har så svårt för. Har blivit lurad alltför mycket i livet. I dag är jag extra vaksam eller så är jag precis som alla andra dagar. Litar inte på någon och tror att alla driver med mig. Ingen skön känsla det kan jag lova, men då är man kanske redo. Eller kanske inte. Kommer aldrig att vara redo för att bli lurad.

Ingen fredagskänsla ännu
Än har inte den där speciella känslan infunnit sig, men jag hoppas att den kommer snart. Planerna för kvällen blev inställda och en vanlig kväll hemma väntar. Då får vi lyxa till det med entrecote och potatisgratäng. Sedan blir det tillbaka till den där produktiviteten som anföll mig i går och jag räknar med att få lika mycket gjort i dag. Har en del gamla surdegar att beta av och när jag är klar med dem då kommer det att kännas så skönt.

Helgen är fullspäckad kan man säga och det blir både kals och tävling. Ska bli riktigt kul. Äntligen får vi åka på tävlingar igen och tillbaka till en hall där vi upplevt många roliga saker. Tar ett djupt andetag och slutför arbetsdagen innan fredagskänslan kan komma och solen kan skina.

Vad har ni för härliga fredagsplaner?

Kram Mina


Gillar