Röj på läktaren

En van plats, men ändå så olikt. Så många gånger jag upplevt detta innan även om det var längesedan. Tänk vad härligt det är med barn som tar oss med på lite äventyr.

Självklart tackade jag JA till att få gå på Tele 2 Arena utan att behöva jobba. Vi hade en riktigt roliga kväll trots resultatet även om skallen dunkade dagen efter.

Röj på läktaren
Efter en fullspäckad dag på jobbet med utbildning och ett antal intervjuer lämnade jag Norrtull och begav mig mot Globen. Alltid lika kul att få göra saker med sina barn och även om aktiviteterna går utanför vad man brukar göra så är det självklart att man ställer upp. Vanligtvis brukar jag jobba på arenan, men denna gång fick jag inta en helt annan del av del.

När vi möttes upp hade vi planerat att gå med i den årliga promenaden tillsammans med supporterföreningen till arenan. Det blev en annorlunda promenad som det var många år sedan jag upplevde. Hundratals med supportrar som sjöng och mängder med fyrverkerier. Bengaler och rökbomber. En helt galen stämning för att ladda upp inför matchen helt enkelt. Efter det blev det ett röj på läktaren.

Underbar stämning
Dottern var överlycklig över att få vara på matchen och vi sjöng med så högt vi bara kunde. Stämningen var på topp och även om resultatet inte blev som vi tänkt oss var det en underbar kväll med världens bästa människa. Det är spännande med barn och att de tar oss med på saker det var längesedan vi upplevde är en stor bonus. Att stå i klacken på en fotbollsmatch var längesedan jag gjorde och visst är det inte den vanliga lunken som jag är van vid där jag brukar vara på arenan, men jag måste säga att detta var bättre.

Stämningen var underbar och det var inte sista gången vi stod där. Ska man uppleva en riktig fotbollsmatch då ska man stå i klacken. Att jag vaknade dagen efter med en rasslig röst och en skalle som dunkade fick jag på köpet. Ja, den dunkande skallen berodde på en liten knuff i yran som placerade dotterns skalle på mitt kindben. Det gjorde ont, men efteråt garvade vi bara. Mycket kan hända när man är i farten och ska vara den bästa möjliga supportern. Nästa gång får vi hoppas på ett bättre fotbollsresultat bara.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer