Rosenserien till en rosälskare

* Inlägget är i samarbete med Rosenserien*

Länka med kärlek har nu i december en utlottning i Julklappssäcken och jag var med och tävlade där under vecka och gissa vad... JAG VANN! Stort tack LMK men även Rosenserien för denna fina vinst som kommer väl till pass så här i vinter tider.

Jag brukar sällan ha tur i dessa tävlingar men någon gång ska det vara min tur. Dessutom vann jag något som jag blev otroligt glad över. Just denna dag tävlade vi om produkter från Rosenserien. Jag har tidigare testat dessa produkter men nu var det längesedan och det ska bli intressant att använda produkterna igen. I skönhetskitet fanns cleansing creme, rose water och moisturizer. Precis vad jag behöver just nu när hyn är torr och vädret gör inte saken bättre.

Vad är det för speciellt med Rosenserien?
Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till människor som vill vårda sin hy men samtidigt ta ansvar för miljön. Basen i alla produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Produkterna är 100% naturliga och extraktet från rosen är känt för sina välgörande egenskaper. Det lugnar och balanserar huden och produkterna testas aldrig på djur utan i stället på frivilliga människor.

Vill även tacka Kamilla (Kamilla kamera) och Mirre (Sweetwords) som är admins i LMK. Stort tack för det jobb ni gör för gruppen och tack för jobbet ni gör med julklappssäcken. Gå gärna in på deras bloggar för att läsa mer om utlottningarna som sker varje dag ända fram till jul och sprid gärna lite extra kärlek till dem så här i juletid.


*Inlägget är ett samarbete med Rosenserien*

#rosenserien #länkamedkärlek #julklappssäcken


Kram Mina


Gillar