September- vänskap och en ny tillvaro

Månaderna kommer och de går med en väldig fart. Ibland är det svårt att hänga med och när det går både upp och ner då kan de vara svåra att få grepp om. Speciellt när allt blir nytt och det slutar med en krasch.

Motvilligt klev jag in i september och önskade mig mycket sol och skratt. Önskade mig att turen skulle vända och livet skulle le mot mig. Bestämde mig för att NU var det min tur och det blev lite svårt att hänga med.

September- vänskap och en ny tillvaro
Att summera en månad är inte alltid lätt. Man får tänka till och den uppfattningen man har när månaden slutar kanske inte alltid stämmer överens om med hur det egentligen var. Det är lätt att tappa tiden och när jag tittar tillbaka på september är det ändå med ett leende på läpparna. September var för mig något NYTT och en ny tillvaro. Mycket hade förändrats och det gällde att hitta nya rutiner. Inte alltid det lättaste många gånger då energin inte räcker till, men i det stora hela har det ändå fungerat.

Det var nya saker på jobbet och det tog min energi. Nya roliga saker som gör framtiden spännande och det är bara kul. Annars har september varit en vänskapens månad. Jag har träffat vänner jag inte sett på länge och jag har lärt känna nya vänner som berikat mitt liv. Middagar, vinkvällar och många skratt. Precis vad jag har behövt för att orka med. Visst har det ibland blivit lite för mycket av allt. Jobb, socialt umgänge och ett flackande runt lite överallt. Jag och döttrarna har klarat av två folkracetävlingar och vi har haft så kul. Gillar man fart så är det perfekt med motorsport.

Nya insikter
September har för mig även varit en månad där jag fått tänka om och värdera. Jag har upplevt mycket och den där fredagen då jag bara dansade och sjöng när jag lagade mat i köket visade mig en del av mig själv jag inte mött på länge. Många känslor har det varit och insikterna har varit många. Det är som att jag måste hitta mig själv igen för att kunna komma vidare. Att månaden skulle sluta med en datakrasch och att jag nästan gav upp ALLT hade jag inte räknat med, men jag överlevde det också. Det var inte kul och energin försvann helt, men nu är det bara att tuffa framåt igen.

Nu blickar jag i stället framåt och lägger september bakom mig. Det har trots allt varit en bra månad och om jag bara ger mig själv lite tid så ska nog allt bli bra till slut. Det gäller bara att hitta tiden och energin att räcka till för allt. Inte alltid det lättaste, men jag har inget val. Jag kan liksom inte ge upp nu. Det finns för mycket kvar och jag vill så mycket mer än detta. Det gäller bara att acceptera krascherna och gå vidare till något bättre.

Jag välkomna oktober, även om det är kallt. Det finns mycket att se fram emot och det finns mycket som är spännande att se hur det utvecklas. Jag behöver tänka om och jag behöver hänga med. Att vilja mycket är bra, men man måste sätta begränsningar. Roliga saker kommer och då gäller det att hänga med. Jag vill skriva, jag vill fotografera och jag vill få ordning på tillvaron. Därför blir det ännu en nystart för mig och den här gången ska jag försöka få tid till mig själv också. Tack september för alla garv och stunder av allvar. Alltid lär man sig något.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer