Sista inlämningen för terminen

Det har många gånger varit kämpigt och jag har velat ge upp, men än en gång kan jag njuta av känslan att vara klar. Det sista är inlämnat och nu blickar jag framåt.

Mitt i allt annat kaos var det så också dags att lämna in en uppgift och på något vis gick det denna gång också. Det hade jag aldrig kunnat tro.

Sista inlämningen för terminen
Jag var tveksam när jag registrerade mig på denna kurs. Mycket hade hänt i livet och jag var helt dränerad på energi. Hade räknat ut att tiden skulle bli svår att få i hop, men jag vill ändå chansa. Lovade mig själv att om det blev för jobbigt skulle jag hoppa av. Det hände aldrig!
Att det blev för mycket många gånger hände vid varje inlämning och under hösten hamnade jag efter ett tag. Som tur var gick det att ta igen och nu sitter jag här med en skön känsla.

Vårterminen är avklarad och nu kan jag klappa mig själv på axeln. Ännu en kurs läggs till potten och snart tar en ny vid. Det blir en sommarkurs för mig och sedan väntar ett års studier till i Kreativt skrivande. Jag kan liksom inte låta bli att fortsätta dessa kurser och när nu sista inlämningen för terminen är avklarad känns det som ett steg närmre nästa dröm. Hur häftigt är inte det?

Mycket värdefull feedback
Denna kurs har gett mig oerhört mycket att jobba vidare med. Mängder med värdefull feedback som kommer att göra min roman betydligt bättre. Tänka att få plugga och roa sig samtidigt. Jag får skriva och jag får återkoppling. Det får man normalt sett betala flera tusen för i lektörskostnader annars. Vilken dröm att få hålla på med detta, även om det ibland kan vara riktigt tufft.

Livet spelade mig ett spratt och det gjorde inget enklare, men det gick vägen. Nu har jag gjort mitt och väntar bara på det sista utlåtandet och sedan betygen så klart. Nu är det fullt fokus på en gammal uppgift som skulle ha lämnats in förra året och nu ska den in. Jag tänker inte missa de värdefulla poängen. Full fokus på detta nu och jag pustar ut och längtar efter att få fördjupa mig i Jane Austens författarskap. Känslan just nu är riktigt skön måste jag säga.

Kram Mina


Gillar