Sista punkten är satt

Då var dagen kommen då jag kan säga att jag är klar. Det är inskickat och det lämnar en märklig känsla i kroppen. Jag gjorde det!

Manuset är inskickat och jag kan pusta ut. Det var länge svårt att hitta vägen ut, men nu är det gjort. Minna fick det slut hon förtjänade och det är med ett vemod jag lämnar henne åt sitt öde. Jag lovar däremot att återkomma, men nu måste både hon och manuset få vila.

Sista punkten är satt
Tänk att en punkt kan vara så svår att sätta. En liten ynklig punkt som innebär ett slut och ett avsked. Jag gillade Minna och på många sätt liknade hon mig, även om jag inte ens upplevt hälften av vad hon upplevt i livet. Tack och lov! Däremot delade vi mycket och hon har hängt med mig under sju månader. Jag har alltid velat att det ska gå bra för henne, även om jag utsatt henne för ett rent helvete. Trots allt gjorde vi det och nu kan hon andas igen.

Sista punkten är satt och det är med ett visst vemod jag för tillfället säger hej då. Att ha skapat ett råmanus är en stor sak och jag ger mig själv en klapp på axeln. Vetskapen att jag klarade av det än en gång stärker mig och det känns skönt att ha lyckats få ur mig den berättelse jag ville berätta. Jag ville berätta om Minna och jag ville få fram hur det är att drabbas av en utmattning när livet borde levas som mest. Jag gjorde det och nu känns det tråkigt att skiljas från henne, men vi kommer att ses igen.

Märklig känsla att vara klar
För första gången någonsin har jag lämnat in en uppgift utan att vara stressad. Utan att vara ute i sista sekunden och känna en press. Det känns märkligt och känslan av att det inte blev lika bra finns där. För jag har alltid varit ute i sista sekunden och jag har då presterat som bäst. Hur ska det gå denna gång?
Jag vet att jag gjort mitt allra bästa och jag vet att det blev som jag hade planerat. Det bär jag med mig.

Att kunna skapa ett manus på sex månader var något jag inte ens trodde var möjligt, men jag vet att det går. Även det är något jag bär med mig. Jag har nämligen massor med idéer på nya romaner att skriva och jag tror aldrig att mina idéer kommer att ta slut. Jag har lärt mig mycket under detta år och det har stärkt mitt skrivande jag. Nu vill jag kämpa framåt och jag känner mig stark. Nu ska detta manus få vila ett tag. Under tiden ska jag ta mig an andra uppgifter och sedan får jag återkomma till att göra berättelsen om Minna ännu bättre.

Klappat och klart!
Tack och hej för denna gång. Jag har gjort det igen och jag känner för att fira. Ser fram emot de responser som kommer och jag är spänd över vad de ska tycka om det jag har skrivit. Det är alltid intressant att läsa om hur andra mottar en text man har skrivit och denna gång är det lite extra spännande att se vad de tycker om slutet.
Nu ska jag ta en dag ledigt från allt och bara vara innan det är dags att jobba vidare. Jag har en marknadsplan att skriva och jag har ingen aning om hur jag ska göra det.

Klappat och klart var manuset. Inskickat och slutfört. Det känns så skönt och det har varit en resa som har tagit på krafterna. Nu är det klart och punkten är där. Precis där den ska vara. I det tillfredsställande slutet som jag skapat. Tack och hej!

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad härligt att du hann klart manuset och har lämnat in det =).förstår att det måste kännas skönt =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Det var en skön känsla 😊
nouw.com/minasvarld
Elina,

Åh vad roligt att du är klar med råmanuset! Du förtjänar verkligen en klapp på axeln, det är du så värd. Det är en väldigt märklig och skön känsla när man sätter den sista punkten.

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, den är lite svår att förklara. Märkligt att vara klar, men ändå inte klar <3
nouw.com/minasvarld
Fröken Rödlök,

Förstår att det är en märklig känsla ändå. När jag läser detta känner jag själv någonting i kroppen, du kanske tycker det är fånigt men jag gläds med dig på något sätt. Och jag är så taggad över att få läsa din bok sen.

www.frokenrodlok.se
minasvarld
minasvarld,
Jag blir glad av att läsa detta och du är inte alls fånig. Tycker det är fint att kunna glädjas tillsammans med andra <3 Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Madde ,

Vad skönt att det är klart nu. Har förstått att det tyngt dig lite. Du är allt värd lite ledigt nu och passa på att njuta av din ledighet.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Det har varit mycket jobb och för lite energi att ta tag i det. Blir inte så mycket ledighet tyvärr då andra uppgifter väntar, men skönt att kunna släppa detta för en stund <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Ohh vilken känsla att det är inlämnat nu och att det kan släppa tyngden lite på dina axlar, nu har du gjort ett stort jobb och nu ska det bli kul att se boken sedan

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Mycket jobb kvar, men jag hoppas verkligen boken får komma ut en dag <3
nouw.com/minasvarld
Michelle
,

Den känslan måste ju kännas bra när du nu är klar 😊 då har du slutfört sitt mål 😊 och kan skapa nya 😊

minasvarld
minasvarld,
Ja, det är mycket jobb kvar men denna del av det är skön att kunna släppa
nouw.com/minasvarld
Fnulan,

Men gud så skönt!! Vad bra jobbat, det ska bli spännande att följa ditt nästa skriv-projekt och få ta del i detta du gjort klart nu. Stor kram!

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Kul att läsa detta 😊 Blir nog många skrivprojekt i framtiden <3
nouw.com/minasvarld
Kamilla,

Wa o vad häftigt och bra gjort att skrivit ett manus. Du hör ju själv hur bra det är. Stort grattis till dig och all lycka till med ditt skrivande i framtiden

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du <3
nouw.com/minasvarld