Skrivfokus kräver vilja

Att vilja något riktigt mycket är viktigt om man ska komma någonstans. När man söker skrivfokus krävs det en speciell vilja för att lyckas nå den. Inte alltid det enklaste, men det går om man bara vill.

Min vilja är det egentligen inget fel på och det har snarare varit energin som saknats. Tiden och bristen på energi har varit mina värsta fiender, men jag tycker det är dags att vi sluter fred för att skapa fokus i stället.

Skrivfokus kräver vilja
År 2022 är året då jag kommer att låta bra saker hända och denna vilja jag skriver om den finns där. Viljan att lyckas och att faktiskt tro på mig själv och göra det jag vill. En ny tid väntar i livet och det är nu dags att våga tro igen. Ni har fått små glimtar här och var om att jag vill så mycket med mina manus och jag behöver skrivfokus för att lyckas med dem.

Där kommer min enorma vilja in. Vill man verkligen någonting riktigt mycket så kan det skapa ett fokus. Det fokus som kan behövas för att komma dit man vill. Sedan hjälper det så klart att man tycker det man gör är roligt och att man hittar sin väg i det. Det gjorde jag i helgen och startskottet gick för vad som kanske blir något som jag slutför detta år. Viljan finns och fokuset finns där också. Det skapar en trygghet kan jag lova och jag tänker låta detta hända.

Nästa steg är taget
Jag vet att jag har en lång väg att gå, men nästa steg är taget och det var viktigt. Det finns många som stöttar mig i detta och flera som är förstående med min långa process. Om jag bara hade haft all tid och pengar i världen för att kunna göra detta på heltid då hade jag varit klar för längesedan. Nu är det inte så och då får jag i stället gilla läget. Jag känner att det är nu det händer och det sprider något i kroppen som jag inte känt på länge. Hopp!

Min text gav mig hopp och den gav mig mod. Mod att våga tro på min egen vilja att lyckas. Skrivfokuset kom direkt och jag har redan hunnit till kapitel 12 i mon första omgång. Det är inte långt, men de som någon gång roat sig med att redigera en bok vet hur fruktansvärt lång tid det tar att få till det allra bästa av den. Jag känner energin i fokuset, men jag tänker inte sätta någon tidspress på mig själv. I stället får det ta den tid det tar och jag ska göra det för att det är kul.

Det är i år det händer och det känner jag på mig. 2022 ska bli undrens tid och då jag får känna livslusten igen. Då jag får känna energin och kunna tro på mig själv igen. Skrivandet kommer att ta mig dit och det är jag helt säker på. Fullt fokus framöver!

Kram Mina


Gillar