Slutet är nära

Det är inte långt kvar nu och det känns riktigt skönt. Det skulle ha varit min bästa termin under hela min studietid men det blev inte riktigt så. Livet kom emellan och störde mitt skrivliv oh nu kämpar jag med att hinna med allt innan terminen tar slut.

På måndag ska det in
Trots alla svårigheter i livet har jag trots allt lyckats komma hela vägen men så här på slutet är energin helt slut. Om två dagar ska manuset i sin helhet lämnas in och jag har alldeles för mycket kvar att skriva. Jag hade satt upp ett mål på hur många ord manuset skulle innehålla men jag kommer inte uppnå det. Till en början störde det mig men jag har fått acceptera att det är så det ser ut.

Jag får helt enkelt gilla läget och göra det allra bästa av situationen i stället. Att skriva slutet av en berättelse är inte det enklaste och jag känner hela tiden att jag hamnar i någon typ av skrivkramp som gör mig förbannad. Hur jag ska komma ur den vet jag inte riktigt och det gör mig stressad. Att sitta och stirra på ett word-dokument utan att kunna få ur sig orden är den värsta känslan som finns och jag fullkomligt hatar den. Att dessutom drabbas av det precis innan deadline är ännu värre.

Bär en viss sorg
Jag ska klara detta och det har jag bestämt mig för även om det inte kommer bli som jag tänkte mig från början. När jag nu ser tillbaka på denna termin och tänker på de förväntningar jag hade är det med en viss sorg. Jag levde i en dröm och skulle få ägna all min tid åt att skriva en bok under terminen och jag var hur lycklig som helst. Den lyckan blev senare bortsuddad och ersatt av en enda lång kamp för att hinna med hela tiden. Jag kan inte säga att det varit tråkigt och det finns ändå stunder som jag har njutit av skrivlivet men för det mesta har jag kämpat mot min egen trötthet.

Det positiva är ändå att jag snart är klar med ännu ett manus och jag vet nu att det går att skriva ett manus på kort tid. Önskar bara att hälsan hade varit med mig så hade det varit betydligt enklare. Jag ger mig själv en klapp på axeln och försöker slutföra mitt manus. PÅ måndag ska det in och när jag väl är klar ska jag fira. Alla framgångar förtjänar att firas och det tänker jag göra även denna gång.

Önska mig lycka till att nå i mål. Jag kommer verkligen behöva det.


Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Å lycka till nu! Håller tummarna att du ska känna dig nöjd när du skickar in! Heja dig!
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Tack för peppen <3
nouw.com/minasvarld
Liv,
Tror du klarar det galant! Och självklart ska du fira sen när det är klart. Lycka till nu!
ambivertaliv.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
minasvarld
minasvarld,