Sol, drinkar och skratt

Det blev inte alls den vecka jag hade tänkt mig, men veckan passerade ändå. Helgen kom och den blev precis vad jag behövde. Sol, skratt och många bra insikter.

Tänk att en vecka kan kännas så tung. En vecka som bara blir för mycket och man är så nära att ge upp. Tills flera insikter kommer och man får fundera på en ny bana.

Sol, drinkar och skratt
Detta få bli min veckas mest positiva. Hade någon frågat mig i onsdags om jag kunde hitta något positivt så hade jag bara skrikit rakt ut. Ni vet den där känslan när saker aldrig tar slut och det dyker upp nya problem hela tiden som man måste lösa. Livet som förälder, människa och tänkare. Jag tror jag står upp genom detta också för när helgen kom fick jag skratta och njuta lite av en problemlös tillvaro.
Problemen försvinner så klart inte bara så där, men med vissa insikter jag gjorde i fredags så blir det nog bra till slut. Bara vi kommer igenom detta också.

Fredagen gav mig en skön känsla. Först fixa ett avgasrör som ramlat av och sedan bubbel i solen Med bara ett barn hemma drog jag sedan ut på stan med Sanna. Hon är nog den människa som känner mig bäst och vi kan vara som vi är rakt igenom. Skratta åt ingenting. Vara hur djupa som helst och sedan bara gå tillbaka till att skratta åt eländet. Det blev i alla fall en tur till Kungsträdgården och det enda tråkiga var att solen inte låg på de vackra blommorna. Vårtecken för mig och när vi ändå var där blev det drinkar och mat på T.G.I Fridays.

Veckans mest positiva
Det bästa är nog trots allt att denna vecka vände mot slutet och att få njuta av sol, drinkar och att få skratta kan göra vem som helst positiv. Dessutom är helgen inte ens slut ännu. I dag väntar allsvensk fotboll med dottern och där kan vad som helst hända. Vi får sjunga oss hesa och försöka heja fram vårt lag så gott det går. Det viktiga där är att vi får göra det tillsammans.

Trots en fruktansvärt jobbig vecka var den ändå positiv och kanske kan vissa saker sjunka in. För mig, för andra och kanske till slut för alla så att det vänder. Tur att vi har varandra i alla fall.

Ha en skön söndag!


Kram Mina


Gillar