Som i en dimma

För tillfället befinner jag mig i en dimma och jag hinner inte göra så mycket mer än att jobba, sova och äta. Inte det bästa för mig just nu, men jag har inget val. Mycket får stå åt sidan och jag hoppas att det håller hela vägen.

Det var lugnet jag behövde för att hitta rätt i livet och i stället fick jag raka motsatsen. Det finns inget sätt för mig att komma undan detta och det är bara att gilla läget.

Som i en dimma
Senaste tiden har jag befunnit mig i en dimma, en dimma som jag vet kommer att hålla i sig ett tag till. Vi fick in ett storuppdrag på jobbet och det bara small till. Tiden är knapp och det gäller bara att jobba stenhårt nu för att lösa det. Timmarna på dygnet räcker inte till för jobb, familj och liv. Det räcker knappt till för något känns det som. Det är som i en dimma och jag längtar tills stormen är över. Håller tummarna för att jag orkar hela vägen.

Att hinna med någonting annat just nu är svårt och jag känner att jag tvingar mig till allt. I dag är det cheerleading tävling och jag lovat att fotografera. Just nu vill jag hellre bara ligga kvar i sängen för att jag är för trött. Jag är trött på rekryteringar och kundmöten. Jag är trött på listor och masterfiler. Jag är helt enkelt bara trött. Trots det måste jag klara av denna dag också för att få lite lugn. Jag har varit som i en dimma i snart två veckor nu och den håller i sig minst en vecka till innan finalen nästa vecka.

Samtidigt roligt
Ska inte säga att det bara är jobbigt för det är det största som har hänt det företag jag jobbar på och kan vi bara ro detta iland så kommer företaget att blomstra. Självklart känner jag en stolthet över det för att jag fått vara med och skapa detta, men när man är mitt i kaoset är det bara jobbigt och man känner sig förvirrad. Jag får fortsätta vara i min dimma och hoppas på det bästa. Vi har inte kommit så här långt för att misslyckas nu. Det är bara att köra på, hur jobbigt det än är.

När allt detta är över ska jag lyssna på min kropp och knopp. Då ska jag vila och göra något som jag tycker är riktigt roligt. Vad det är vet jag inte just nu för jag ha några hinder kvar innan jag kan slappna av. Nu ska jag koppla bort det ena jobbet för att utföra det andra under helgen. Kul att se dottern tävla och nu gäller det att göra det bästa av denna helg.

Kram Mina


Gillar