Sommarens bästa bilder

Med stor sorg och besvikelse måste jag inse att september kom med en väldans fart. Jag vägrar släppa taget om sommaren och jag vill verkligen inte att den ska vara slut. Tycker att vi säger att september får vara en sommarmånad den också och hoppas på mängder med sol.

Mina tankar om sommaren och någon slags summering av den kommer senare. Jag har inte haft min bästa sommar, men jag vill ändå se på det som varit fint och det jag vill bära med mig. Därför börjar jag med bilderna och även om det inte blev lika mycket bilder som jag hade tänkt mig så finns det godbitar jag vill se många gånger.

Sommarens bästa bilder
Som fotograf borde jag skämmas. Tror aldrig någonsin jag tagit lika lite bilder en sommar som denna sommar. Systemkameran har legat i skåpet och mobilen har fått jobba i stället. Det är egentligen lite sorgligt, men tur är väl att man har en bra kamera i mobilen som fungerar perfekt när man är på drift.

Jag hade många fotoplaner, men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Då gäller det att bara gilla läget. Trots allt blev det många härliga stunder och många fina minnen att spara för alltid. Det kommer en ny sommar nästa år och då får jag planera för mina fotoprojekt då. Om jag inte tar dem under hösten i stället. September får för mig vara en sommarmånad också nu eftersom det känns som att jag missade en del av sommaren.

Nog med ord för jag har lovat bilder. Dessa bilder bär jag med mig nu och för alltid som de minnen jag har av sommaren 2021.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Sommaren går så fort, vips är det höst och mörkt. Även om du inte tagit lika många bilder som du brukar så är ju bilderna du tagit fantastiska minnnen. Jobbigt dock att du känner att sommaren var tuff, så vill man ju inte att det blir.

hannafialotta.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Nej, sommaren behöver vara avkoppling och glädje. Får ta igen det sen 😊
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Fina bilder! Hösten kom alldeles för fort 😟

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,

Jag upplever alltid att just september kommer snabbt. Det är som augusti kommer och försvinner för att ersättas med september. Det är ju den månaden vi får första öppningen av finhöst, men nog hade jag hellre haft juli.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Föredrar också juli, alltid 😊
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilken bra idé att sammanfatta sommaren med foto på detta sättet! Jag har inte heller använt min kamera på urlänge... vet knappt var jag lagt den... men har en bra kamera i mobilen så jag känner mig inte allt för missnöjd ändå.

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Som tur är skapar man minnen ändå <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Så fint att samla igenom sommarens finaste bilder och tänka tillbaka på,jag önskar att jag fotat mer än jag gjort. Jag fotade ju massor då vi var på Öland, men annars har det inte fotats så mycket. Många fina bilder du visar upp

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Amanda,

Jag tycker du har tagit riktigt fina bilder under sommaren, men jag håller med dig det känns som sommaren gick väldigt fort och jag hoppas också på lite mer sol 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Mer sol behöver vi alla <3
nouw.com/minasvarld
Madde ,

Jag har så svårt att förstå att sommaren är över. Har jobbat precis hela och inte gjort så mycket. Varenda dag som jag vaknar säger jag att just idag ska jag ta med kameran ut och fotografera, men gör jag det??? Näää. Min kamera i mobilen är inte så bra, då jag köpte en riktig billig då jag ändå bara tar sönder dom hihi

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Får bli en fotohöst 😊
nouw.com/minasvarld
Elina,

Tycker du fått till riktigt härliga sommarbilder ändå, har också varit dålig på att använda systemkameran i sommar.

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Kamilla,

Det känns som hela sommaren bara rusade förbi och hösten kom plötsligt. Även om jag gillar alla årstider. Men vi har ju fantastiskt höstväder så vi får inte klaga alls. Du ser ut att haft en härlig sommar även om du hade fler fotoplaner. Blivit blir inte alltid som man tänkt. Mobiltelefonerna är riktigt bra nu för tiden. Tack för igår.

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Tack själv <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jag vill med ha kvar lite sommar fortfarande. Men väder prognoserna säger ju att det ska bli upp mot 20 grader den närmsta veckan. Det är sommar för mig ☀️😊.

Du har tagit jättefina bilder 😃😍. Bild 18 är jag lite nyfiken på var den är tagen??

Ha du september som en sommar månad ☘️☀️🤗. Fina höst bilder kan man med få 🍁😊. Å som sagt. Det kommer en sommar nästa år igen. Hoppas att du då åxå får lite ledigt med.

Ha en skön fredag & helg! Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Om du menar bilderna med solnedgången så är de tagna i Hammarby Sjöstad med Södermalm i bakgrunden.
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Okej. Ja med gång broarna =)

nouw.com/fighterwomen85