Sommarkväll vid havet

I dag är första dagen på sommarlovet som vi vaknar av att det regnar. Det är mörkt och det är trist och därför minns jag i stället tillbaka till helgens mysiga sommarkväll vid havet.

Flera gånger tidigare har jag skrivit om min lycka att bo nära skärgården och havet. Nu på sommaren är det extra underbart att göra det och när rastlösheten blir för stor flyr jag till vidderna och det blanka vattnet. Tänk att få sitta där och njuta av solskenet, se båtarna passera och ha en trevlig pratstund med en vän. Det är vad jag kallar en perfekt sommarkväll.

Fika och snack om livet
Det blev en spontan träff med en vän i söndags. Jag skickade ett meddelande och två timmar senare satt vi i bilen på väg till Nynäshamn. Älskar att ha vänner som är lika spontana som jag. Att dessutom bli bjuden på nygräddad Rabarberpaj med vaniljglass var en riktigt stor bonus. Det smakade oerhört gott och att dessutom få njuta av det med världens bästa utsikt gör inte saken sämre.

Att sitta där på klipporna i Nynäshamn med havet precis framför sig och prata om livet är det bästa som finns. Många skratt, mycket allvar och en känsla av ro i själen att bara få komma i väg och släppa allt. Jag är helt säker på att det blir många sådan stunder under sommaren och det ser jag fram emot.

Minnas dessa kvällar
Just i dag är det skönt att minnas sådana kvällar. Regnet öser ner utanför fönstret och jag accepterar det. Lite regn då och då kan jag ta bara det finns fina kvällar att se tillbaka på. Bara inte regnet tar över sommaren så är jag nöjd för då kan vi skapa fler minnen att leva på. Det finns mycket roliga och mysiga saker att göra på sommaren. Det kan räcka med en fika på klipporna vid havet för att man ska må bra.

Ta vara på vår fina natur. Baka en kaka och åk till havet. Njut av långa samtal om livet med en vän och bär med dig dessa minnen när det kommer dagar som inte är lika roliga.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Alltså jag blev rent våldsamt sugen på paj nu kände jag 😂❤️
nouw.com/marietheresel
minasvarld
minasvarld,
Det är så gott. Speciellt nu på sommaren tycker jag 😊
nouw.com/minasvarld