Sommarvärme vid havet

Som jag njutit denna vecka av vädret. Tidigare veckor känns det som att man knappt varit ute, men denna vecka har jag gjort flera utflykter och njutit till fullo. Precis som det ska vara när sommarvärmen visar sig redan på våren.

I onsdags besökte vi Årsta Havsbad och satt på bryggan och fikade. Denna gång styrde vi kosan ännu lite mer söderut och hamnade i Nynäshamn. Ännu ett av mina favoritställen och älskar man havet så dras man lätt mot det öppna och magiska havet som jag omringas av.

Sommarvärme vid havet
När jag fick veta att vi skulle få sol och värme denna vecka bubblade det inombords och jag längtade ut direkt. Funderade på vilka utflykter jag ville göra och valen blev enkla. Jag ville besöka fina platser jag aldrig kan få nog av och jag tog med min yngsta dottern och mina föräldrar ut på ännu en tur till havet. Denna gång åkte vi till Nynäshamn och besökte Strandvägen. PÅ en slingrig väg tog vi oss fram tills vi hittade en parkering och där slog vi oss ner.

Denna gång hade vi med oss lunch och placerade oss i solen för att avnjuta den. Det var verkligen sommarvärme och en svag vind mötte vårt ansikte. Ni vet att jag är en fryslort och jag kanske var den enda som behöll jackan på denna dag, men jag klarar bara inte av att frysa och i vinden var det inte enbart sommarvärme. Det var en underbar stund med både lunch och efterföljande fika. Solen stekte i ansiktet och även om det var mycket folk ute var det aldrig något annat än lugn. Vyerna är verkligen fantastiska på detta ställe och det är ett ställe jag många gånger besökt. Det är ett ställe jag många gånger kommer att besöka. Får aldrig nog av havet.

Vad har ni för platser som ni kan besöka om och om igen utan att tröttna?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Mirre,

Ni är så härliga som åker ut på utflukter, önskar att vi gjorde mer så, så underbart det såg ut

sweetwordsbymirre.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det ser härligt & trevligt ut 😃. Mat smakar alltid gott ute😋.

När det är sol & värme ute så vill jag med åka på utflykt eller åka ner till hamnen. Ta kanske en glass. Jag dras då till vatten 😊Men min sambo är inte lika sugen på det. Lite synd tycker jag. Men alla är vi olika. Så fina bilder 😃😍.

Hamnen i min hemstad Mariestad 🥰💖

Ha det så bra❣️

nouw.com/fighterwomen85
Elina,

Men åh så härligt! Jag kan åka till bergsslussar hur många gånger som helst här hemma, så trevligt med vattnet och båtarna.

detkaosvikallarvardag.com
corkystyle
corkystyle,

Platser som jag aldrig tröttnar på att besöka är platser som har med andra världskriget att göra. Annars så det härligt att sitta på en strand och bara vara.

nouw.com/corkystyle
Popprinsessan
Popprinsessan,

Havet är alltid härligt tycker jag. Det går ju att titta på havet i all oändlighet iom att det är föränderligt. Gillar att hänga vid havet, men gillar att gå i skogen. Men skulle aldrig våga bo i skogen, alldeles för mörkrädd 😊

nouw.com/popprinsessan
LindaLinnros
LindaLinnros,

vilka fina bilder!

nouw.com/lindalinnros

Det där låter underbart. Precis som dig blev jag så lycklig över den värme vi fick i veckan. En plats jag kan återkomma till? Det är nog alla, jag ser alltid något nytt i platser och mår därav bra av saken. Kan inte välja ett ställe.

www.saramadeleine.se
Josefine,

Vilka underbara bilder!!!! Jag kan också åka till havet om och om igen utan att tröttna. Här nere har de varit dåligt väder de senaste dagarna

josefiness.com
Madde,

Man får passa på då vädret tillåter. Älskar att vara ute vid vattnet, strosa runt och bara andas. Livskvalitet. nu hoppas jag regnet försvinner så vi kan vara ute lite mer än vad vi är idag

www.nouw.com/madelena
Diana Saelöen,

Så härligt när det är svårt att välja mellan alla positiva saker man upplevt. Håller med om både sol och värme samt något att se fram emot piggar upp...jag längtar efter att det ska bli konserter med dottern igen. Ska bli spännande att se vilket projekt du. Livia erbjuden att jobba med

nouw.com/fibrolivet