Söndagen blev ingen vilodag

Det ena ledde till det andra och sedan var allt borta. Vilken underbar känsla att starta måndagen med och nu vill jag bli av med resten också.

De viktiga fem positiva utgick i går och inte för att det saknades positiva saker. I stället försvann dagen skulle jag kunna säga till annat och därför lyfter jag den stora positiva så här i början av veckan i stället.

Söndagen blev ingen vilodag
Ingen rast och ingen ro, så kan jag summera min söndag och även min helg.
Ska ärligt erkänna att det varit lite för mycket av allt senaste tiden, men det är så skönt att få ut allt detta gamla och in med det nya. Nya tider kräver en ny tillvaro. Önskar att jag kunde riva ut mer, men den tiden kommer också. Just nu är jag oerhört glad över den förändring som har gjorts och slutspurten på helgen blev fartfylld. Att få någon vila på söndagen blev inte att tänka på. I stället blev det fullt ös ända till kvällen.

Det jobbigaste tycker jag när man gör om något hemma eller röjer i något skåp är att det samlas höga man aldrig blir av med. Möbler som ska bort, men inte slängas. Kläder som ska säljas och blir liggande i en kartong. Det som ska slängas är enkelt, men allt ska inte göra det. Bytte ut en del möbler i tjejernas rum och det vi inte längre skulle ha hamnade i vardagsrummet. Inte roligt när man precis gjort om där inne, men det fick bli så ändå. I helgen la jag ut annonser på alla de där möblerna vi inte längre ska ha och jag kände hur jag störde mig på att de stod där. Det behövde jag inte gör länge för söndagen blev ingen vilodag.

Allt på en gång
Den ena efter den andra hörde av sig om möblerna och sedan rullade det bara på. Till slut kändes det som att hela dagen gick åt till att boka in tider för att bli av med saker. Det gav mig mersmak kan jag lova för jag har ett halvt förråd med saker jag inte ska ha. När jag avslutade med att ta emot en leverans av tavlor jag hade beställt kändes det skönt att veta att alla möblerna var borta. Jag hann till och med sälja en del andra saker som inte använts på länge och nu känns det som att det bara är att fortsätta. Har kartongvis med kläder och leksaker som behöver få nya ägare. Ljuslyktor som behöver få lysa någon annanstans och jag vet inte vad mer som behöver få komma bort från mig.

Skön känsla att inleda denna sista dagen på februari med. Tjejerna har sportlov och även om jag ska jobba är detta oerhört positivt. De fem positiva från förra veckan får alla rymmas i detta stora positiva. Snart kanske jag kan få ordning på allt som bara ska bort. Bara har det vi ska ha och har ordning på det. Vet precis var jag ska göra om här hemma nästa gång, men det får vänta ett tag. Nu ska allt bort som vi inte ska ha och sedan får jag fundera på vad nästa steg är.

Önskar er alla en fin dag!


Kram Mina


Gillar