Spännande vecka väntar

Det brukar sägas att med en nya vecka kommer nya möjligheter och denna vecka kan jag hålla med om det. I dag börjar ett nytt kapitel i mitt liv och det är med spänning jag inleder denna vecka. Vad som väntar mig har jag ingen aning om och jag känner att vad som helst kan hända.

I dag börjar jag mitt nya jobb, med spänning sitter jag på tåget som tar mig till city och där blir det att börja med en introduktion. Som jag ser fram emot detta. Mer om hur det gick till när jag fick jobbet kan ni läsa HÄR--> Vilken vecka det blev

Spännande vecka väntar
Jag känner mig en aning splittrad måste jag säga. Ännu är inte studierna avslutade och jag har två uppgifter kvar att skriva och lämna in. Ändå kunde jag inte säga nej när jag fick detta erbjudande och därför blir det tre veckor med ett högt tempo som jag förhoppningsvis klarar av. Jag får helt enkelt planera bra för att lyckas med detta, men jag vet att när sista uppgiften är inlämnad kan jag lägga studierna bakom mig för ett tag och fokusera på annat.

Det finns mycket jag skulle kunna säga om jobbet, men jag vill komma dit först och börja jobba innan jag berättar något om det. Det är ett projekt och det är ett helt nytt företag som vi ska bygga upp. Vi ska tillsammans skapa rutiner, planer och bygga upp detta för att få det att fungera. Det jag kan säga är att det handlar om att hjälpa studenter och företag att finna varandra. Det handlar alltså om jobb för studenter, både tillfälliga och mer permanenta och vi ska vara företaget som gör detta enklare. Svårt att förklara och jag lovar att berätta mer när jag vet mer. För så här i början är det väldigt rörigt, men jag vet att det blir en spännande vecka som väntar.

Perfekt läge
Ända sedan jag slutade jobba i city 2007 har jag saknat att jobba där. Jag har saknat att få vara där och nu ska jag äntligen få göra det igen. Visst blir det en del resande, men det gör mig ingenting. Jag kan läsa på tåget, jag kan blogga, jag kan skriva och jag kan göra lite av varje. Det ska bli så skönt att få komma bort hemifrån efter att ha pluggat hemma i över tre år. Förutom de eventjobb jag gjort genom åren har jag varit hemma och det ska nu bli skönt att få ett annat liv. Visst krävs det en del planering för att få livet att fungera, men det kommer inte bli några som helst problem.

Läget blir perfekt för mig och jag känner att jag hamnat på helt rätt ställe. Hoppas att allt bli lika spännande som jag tänkt mig, men det känns som att jag kommer att få vara med och påverka en hel del hur vi ska få det att fungera och hur kul är inte det. Denna spännande vecka känns som att det kan bli början på något nytt och jag känner mig ganska redo för detta. Kliver in i veckan med stormsteg och jag gör det med ett leende på läpparna.

Önskar er alla en riktigt bra strat på veckan!


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Lycka till på ditt nya jobb och din första dag! Hoppas det blir en riktigt bra start på din nystart för dig. Ha en bra start på denna vecka =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Anngelic
Anngelic,

Lycka till! 😊

nouw.com/anngelic
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Spännande första dagen idag och ja, det kommer säkert bli helt strålande och vad roligt att få vara med från början, LYCKA TILL idag

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Det ska verkligen bli intressant <3
nouw.com/minasvarld
Hannas krypin,

Vad spännande att få vara med och bygga upp något nytt helt från början. Det låter som en företagsidé som ligger helt rätt i tiden. Jag tror på att du kommer fixa att göra färdigt studierna och jobba parallellt. Det är ju så kort tid ändå. Så härligt att du äntligen får vara tillbaka i city och jobba där.

hannafialotta.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Det ska verkligen bli spännande att få vara med på denna resa <3
nouw.com/minasvarld

Det där lät onekligen som ett spännande jobb. Kul att få sådana saker i rullning. Tänkte lite på det där med jobb och studier, det är tufft har ju hållit på med saken själv i flera år. Har haft lite ledigt men nu i tre veckor framåt med start nästa vecka ska jsg köra Amningskurser. Tre på raken ska bli roligt men intensivt.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Vad kul med amningskurser <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Kul att börja på ett nytt jobb. Min början på veckan har varit bra och jag har gått en promenad med en personal. Att behöva resa till jobbet behöver inte bara vara negativt som du skriver. Jag hoppas din vecka blir bra och att det nya jobbet blir roligt.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Det ska verkligen bli spännande <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Det låter som ett riktigt roligt och stimulerande jobb! Ska bli intressant att få veta mer om det.

Att pendla kan ibland vara lite skönt för då hinner man liksom ladda om❤️

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, det ska bli kul att se vart detta leder <3
nouw.com/minasvarld
Madde ,

Så spännande det kommer bli. Hoppas din första dag gick bra. Pendlandet kan ju bara positivt också. Hade jag kunnat ha lite tid och pendlat med tåg hade datorn alltid varit med kan jag säga.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Ja, det ska bli riktigt kul och utmanande <3
nouw.com/minasvarld
michelle
,

det är ju alltid nervöst med ett nytt jobb , hur kollegerna är och hur miljön kommer se ut. men man anpassar sej väldigt snart.

minasvarld
minasvarld,
Det brukar vara så och det känns bra än så länge <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Åå spännande vecka du har framför dig 😃. Jag är så glad för din skull. Det är en helt annan sak att jobb än att gå hem & plugga. Dels mer trött. Men åxå krävs mer planering 😊. Men kul. Det är det som är livet.

Lycka till❣️🤗

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Känner verkligen att detta var nödvändigt och att det är skönt att komma hemifrån <3
nouw.com/minasvarld