Spontanfotboll och inte en lugn stund

Gillar verkligen att vara spontan och antagligen kommer jag att få lida för det idag. Trevligt var det och kanske precis vad jag behövde göra för stunden, bara tänka på något annat.

Gårdagen var intensiv från morgon till kväll. Så blir det ofta efter lugna perioder och nu fick jag väl ändå vad jag tål, ungefär så. Tyvärr grusade det mina fredags planer, men det kan jag inte göra något åt.

Spontanfotboll och inte en lugn stund
Lite mycket på gång samtidigt just nu och kanske är det inte det bästa för mig. Trots det är det bara att göra det man ska. Efter en mycket lugn period på jobbet smällde det till rejält och nu sitter jag med jobb upp efter öronen. Vi har uppdrag överallt känns det som och ett stort event som ska bemannas. Oerhört kul, men tiden räcker inte till. I går blev det inte en lugn stund då telefonen ringde i ett och nya uppdrag att bemanna. Tror inte ens att jag hann tänka, men jag gillar utmaningar och därför gick det av bara farten.

På eftermiddagen fick jag en fråga som jag då ville återkomma med svar om. Sedan följde kvällen i samma fart som dagen. Spontant köpte vi fotbollsbiljetter och åt en snabb middag innan vi åkte till Tele2 Arena. Precis vad jag behövde, bara få tänka på något helt annat än jobb och problem för en stund. Några timmars sång och gemenskap bara för att komma bort en stund. Resultatet blev kanske inte det bästa, men vi fick vara glada med oavgjort denna gång. Roligt var det ändå och det blir fler matcher framöver. Lite spontan fotboll tackar man inte nej till.

Får lida för det idag
I dag väntar mer ös på jobbet och en stor offert ska in. Mera jobba att göra och tyvärr spräckte chefen mina fredags planer. Var bjuden på lite drinkar med vänner, men nu blir det möte på eftermiddagen i stället. Trist, men sant. Får se om jag kan hitta någon liten lösning på det där för att kunna göra både och. Det gäller att vara kreativ för att kunna lösa saker.

Däremot kommer jag att få lida rejält i dag och antagligen hela helgen för detta tempo. Lite mer än vad jag klarar av just nu och som tur är kan jag landa i soffan i kväll och bara vara. Som jag ser fram emot det. bara låta kroppen och framförallt knoppen slappna av. I helgen finns det massor med saker att göra hemma, men de kan man ta i sitt eget tempo. Fixa balkongen och altanen står högst upp på min lista för nu ska det fixas till så att man kan njuta av utevistelse. Kanske måste rensa en och annan rabatt och klippa gräset också, men det får bli ett senare problem.

Ha en fantastisk fredag!

Kram Mina


Gillar