Spontanitet och en överraskning i trädgården

Mycket just nu handlar om midsommar och ännu en storhelg. För mig handlar det mer om att bara ta en dag i taget för att se vart vi landar. Just då gäller det att hänga med för överraskningarna väntar alltid runt hörnet.

Dagarna rullar på och vi närmar oss ännu en helg. Ska det regna eller inte? Vad ska vi göra? Vilka ska vi fira midsommar med? Själv har jag släppt alla tankar och försöker låta bli att tänka på det. Att planera något just nu känns omöjligt och jag låter det nog vara som det är. Tar överraskningarna som de kommer och försöker lägga in en dos spontanitet för att se vad som händer.

Spontanitet och en överraskning i trädgården
En jobbvecka är över och en storhelg tar vid. Jag har inga planer och vi får helt enkelt se hur det blir med allt.
Som alla andra veckor har denna vecka gått fort och efter helgens strålande väder har vi blivit lämnade med svalare vindar och regn. Jag vet att det behövs, men jag föredrar solen helt klart.
Efter att ha varit ute hela helgen så har jag mest varit inne under veckan. Det betyder att jag helt missat den vackra överraskningen i trädgården. Som jag väntat på att detta ska ske och bara det kom lite regn så hände det. Jag menar så klart pionerna, de vackra och underbara pionerna.

Det är en av mina favoritblommor och varje år när den slår ut är det lite speciellt. Stora vita blommor. Nu är det bara att vänta på att alla rosor ska visa sig från sin bästa sida också. En av de härligaste sakerna med denna årstid är verkligen att få ta del av alla vackra blommor som år efter år överraskar oss. Slänger man på lite spontanitet också så blir det riktigt bra.

Spontant blev det
Kände i morse att jag ville planera in något för nästa vecka. Kontaktade en kompis som svarade att hon i stället ville ses i kväll. Vem kan tacka nej det sådan underbar spontanitet?
Inte jag i alla fall. Döttrarna får leka en stund och vi kan sitta på balkongen och bara umgås. Bättre än så blir det inte. Älskar verkligen när man kan vara så spontan. Jag är det själv och uppskattar väldigt mycket när människor vill haka på i mina spontana påhitt.

I kväll blir det alltså balkonghäng med bästa vännen och det kan sluta hur som helst. Vi brukar kunna prata om allt och lite till och då kan det bli hur tokigt som helst. Får förbereda mig på att skratta, men det behöver jag verkligen. Sedan får resten av helgen bli precis som den blir.

Vad har ni för midsommarplaner?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Balkonghäng med sin bästa vän är alltid trevligt. Det är verkligen speciellt att ha en bästa vän som man kan prata om allt med och prata hur tokig som helst med. Kul att era barn kan leka tillsammans. Hoppas att du får en superbra kväll med din vän nu 😊

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Vi hade ene riktigt trevlig kväll med många skratt <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

jag gillar båda varianter av väder så längre det inte regnar då blir det tråkigt. Balkonghäng lät trevligt, det är alltid mysigt. ja man brukar kunna prata loss massor =D. Härligt att det nu är midsommar i morgon, då hoppas vi på vädret du önskar, må så gott

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Vädret var helt i sin belåtenhet måste jag säga och dagen blev solig och skön
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Jag ska jobba kväll på midsommarafton och dagen efter åker vi nog till Stockholm som det ser ut nu. Balkonghäng låter väldigt mysigt =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Balkonghäng är alltid trevligt <3
nouw.com/minasvarld

Vilka fina planer att få umgås med sin vän så där. Förstår dig med att vara spontan istället gör att planera. Jag borde bli bättre på den saken, jag lever sällan i nuet och det I sin tur skapar extrem stress hos mig. Midsommar har jag inga planer för, får se vad som händer. Hade en plan men den förändrades, blir ju så i livet.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Gillar det spontana och uppskattar det mer nu. Har alltid planerat massor förut, men nu känns det skönt att ta det som det kommer.
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Balkonghäng med goda vänner är supermysigt. Spontangrejer brukar ofta blir bra för att man inte har några förväntningar. Glad midsommar

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Det är det som gör det så härligt <3
nouw.com/minasvarld
Hannas krypin,

Idag regnar det hos mig och efter all sol jag fått på Gotland så gör det mig inte det minsta. Regnet behövs ju med. Härligt att kunna vara så spontan med en kompis. Få prata och skratta om viktigt och viktigt är så värdefullt. Vad härligt att dina pioner har slagit ut. Verkar vara samma sort som jag har men mina är överblommade nu.

hannafialotta.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Efter massor med sol går det bra att det regnar någon dag också.
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Vi har inga planer som helst med denna dag. Eftersom läget är som det är med pandemin. Så är det ju inget midsommar firande någonstans, så. Vi fick en trevlig midsommarafton förra året. Då vänner till oss hörde av sig på midsommaraftonen & fråga om vi ville komma på fika. Som sen ledde till att vi blev kvar till kvällen 😃 väldigt trevligt. Apropå spontanitet 😃😉.

Kul att du har en pion 🌺i din trädgård.

Så trevligt att en vän kom på spontan besök till dig. Då är livet som bäst när alla ha kul & minns den stunden läänge sen 😃

Trevlig midsommar❣️🍓💐☀️🇸🇪😃

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Hoppas ni fick en fin midsommarafton <3
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Inga planer alls. Har en deadline på en text på måndag, så det är väl bara att jobba på antar jag.

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Det funkar det också
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Härligt med balkong häng med en vän. Vad bra att era döttrar kan leka tillsammans medan ni pratar. Jag själv har inga speciella planer. Har dock bara en vecka kvar tills det är några veckors ledighet för mig. Ser fram emot det.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Skönt med en väntande semester <3
nouw.com/minasvarld
michelle
,

kan va skönt o inte behöva planera något. jag har xå totalt slätt det denna sommaren kring midsommar och det är så skönt o bara leva i nuet o inte göra det så stort.

minasvarld
minasvarld,
Det blev en spontan midsommar på alla vis känns det som
nouw.com/minasvarld