Spontanitet och en överraskning i trädgården

Mycket just nu handlar om midsommar och ännu en storhelg. För mig handlar det mer om att bara ta en dag i taget för att se vart vi landar. Just då gäller det att hänga med för överraskningarna väntar alltid runt hörnet.

Dagarna rullar på och vi närmar oss ännu en helg. Ska det regna eller inte? Vad ska vi göra? Vilka ska vi fira midsommar med? Själv har jag släppt alla tankar och försöker låta bli att tänka på det. Att planera något just nu känns omöjligt och jag låter det nog vara som det är. Tar överraskningarna som de kommer och försöker lägga in en dos spontanitet för att se vad som händer.

Spontanitet och en överraskning i trädgården
En jobbvecka är över och en storhelg tar vid. Jag har inga planer och vi får helt enkelt se hur det blir med allt.
Som alla andra veckor har denna vecka gått fort och efter helgens strålande väder har vi blivit lämnade med svalare vindar och regn. Jag vet att det behövs, men jag föredrar solen helt klart.
Efter att ha varit ute hela helgen så har jag mest varit inne under veckan. Det betyder att jag helt missat den vackra överraskningen i trädgården. Som jag väntat på att detta ska ske och bara det kom lite regn så hände det. Jag menar så klart pionerna, de vackra och underbara pionerna.

Det är en av mina favoritblommor och varje år när den slår ut är det lite speciellt. Stora vita blommor. Nu är det bara att vänta på att alla rosor ska visa sig från sin bästa sida också. En av de härligaste sakerna med denna årstid är verkligen att få ta del av alla vackra blommor som år efter år överraskar oss. Slänger man på lite spontanitet också så blir det riktigt bra.

Spontant blev det
Kände i morse att jag ville planera in något för nästa vecka. Kontaktade en kompis som svarade att hon i stället ville ses i kväll. Vem kan tacka nej det sådan underbar spontanitet?
Inte jag i alla fall. Döttrarna får leka en stund och vi kan sitta på balkongen och bara umgås. Bättre än så blir det inte. Älskar verkligen när man kan vara så spontan. Jag är det själv och uppskattar väldigt mycket när människor vill haka på i mina spontana påhitt.

I kväll blir det alltså balkonghäng med bästa vännen och det kan sluta hur som helst. Vi brukar kunna prata om allt och lite till och då kan det bli hur tokigt som helst. Får förbereda mig på att skratta, men det behöver jag verkligen. Sedan får resten av helgen bli precis som den blir.

Vad har ni för midsommarplaner?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer