Tack och hej april

Vart tog april vägen?
Lämnar ännu en månad bakom mig och går vidare. Våren vill vänta på sig och vi kan inte göra någonting åt det. Ibland känns det som att tiden står stilla, men oftast bara rusar den iväg.

Jag lämnar ännu en månad bakom mig med känslan att jag är glad att jag klarade den. Det blir bara lite för mycket ibland och tankarna svävar iväg. Många tankar har jag delat med er här under månaden, men många får stanna kvar där inne. Det blir så rörigt annars. Jag är helt klart redo för maj och jag har många förväntningar.

Tack och hej april
Jag lägger april bakom mig och vill tro på att allt ska bli bättre.
Bloggmånaden jag lämnar bakom mig har varit hackig då orken inte funnits med mig. Vädret har bråkat och fy för aprilväder. Är innerligt trött på det opålitliga vädret och önskar mig bara lite värme och sol framöver. Det har egentligen varit som vilken månad som helst, men mycket har handlat om studier och bristande motivation. Trots det har jag lyckats slutföra ännu ett manus och det är jag väldigt glad över.
Jag har hittat en motivation och skriver mer om mina manus och mitt skrivande här på bloggen. Det känns riktigt kul och jag tycker det är så trevligt att dela min dröm med er.

I dessa pandemitider händer det inte speciellt mycket och varje dag känns likadan. Det har skapat många djupa tankar hos mig och jag har mottagit en och annan käftsmäll under månaden. Det har florerat många tankar om framtiden och det har vissa dagar skapat ett virrvarr som stört det jag egentligen borde göra. Trots det har jag gjort det jag ska och det har gått bra. Det stärker mig enormt mycket och nu har jag istället börjat tänka framåt. Jag vill så otroligt mycket och när jag nu säger tack och hej till april gör jag det vänligt, men bestämt.

Fina minnen att minnas
Även om det inte händer så mycket just nu så fick vi några dagar i Värmland i början ab månaden. Sedan har vi gjort småsaker och de sakerna blir stora i dessa tider. Har varit och shoppat med dottern och ätit ute. Besökt Kungsträdgården och det har blivit en och annan promenad i skogen när vädret tillåtit.

Har inte så mycket att sammanfatta känner jag och i stället för att älta april kliver jag nu vidare. Något finns där inom mig och bubblar. Jag vill så mycket och jag vill bara komma framåt. Jag ska klara sluttampen i skolan och sedan ska jag söka efter en ny framtid. Vad det blir har jag ingen aning om, men det är med spänning jag blickar framåt. Jag har kommit i gång med redigeringen av ett av mina manus och det är ett stort steg framåt för mig. Nu önskar jag mig sol och vår för jag vill vara ute. Jag vill åka på utflykter och hämta energi och jag vill vara ute utan att frysa. Jag välkomnar maj med öppna armar och önskar mig en skön månad där jag får må bra.

Här kommer även min månad i bilder. Tack och hej!

Gillar

Kommentarer