Tack och hej april

Vart tog april vägen?
Lämnar ännu en månad bakom mig och går vidare. Våren vill vänta på sig och vi kan inte göra någonting åt det. Ibland känns det som att tiden står stilla, men oftast bara rusar den iväg.

Jag lämnar ännu en månad bakom mig med känslan att jag är glad att jag klarade den. Det blir bara lite för mycket ibland och tankarna svävar iväg. Många tankar har jag delat med er här under månaden, men många får stanna kvar där inne. Det blir så rörigt annars. Jag är helt klart redo för maj och jag har många förväntningar.

Tack och hej april
Jag lägger april bakom mig och vill tro på att allt ska bli bättre.
Bloggmånaden jag lämnar bakom mig har varit hackig då orken inte funnits med mig. Vädret har bråkat och fy för aprilväder. Är innerligt trött på det opålitliga vädret och önskar mig bara lite värme och sol framöver. Det har egentligen varit som vilken månad som helst, men mycket har handlat om studier och bristande motivation. Trots det har jag lyckats slutföra ännu ett manus och det är jag väldigt glad över.
Jag har hittat en motivation och skriver mer om mina manus och mitt skrivande här på bloggen. Det känns riktigt kul och jag tycker det är så trevligt att dela min dröm med er.

I dessa pandemitider händer det inte speciellt mycket och varje dag känns likadan. Det har skapat många djupa tankar hos mig och jag har mottagit en och annan käftsmäll under månaden. Det har florerat många tankar om framtiden och det har vissa dagar skapat ett virrvarr som stört det jag egentligen borde göra. Trots det har jag gjort det jag ska och det har gått bra. Det stärker mig enormt mycket och nu har jag istället börjat tänka framåt. Jag vill så otroligt mycket och när jag nu säger tack och hej till april gör jag det vänligt, men bestämt.

Fina minnen att minnas
Även om det inte händer så mycket just nu så fick vi några dagar i Värmland i början ab månaden. Sedan har vi gjort småsaker och de sakerna blir stora i dessa tider. Har varit och shoppat med dottern och ätit ute. Besökt Kungsträdgården och det har blivit en och annan promenad i skogen när vädret tillåtit.

Har inte så mycket att sammanfatta känner jag och i stället för att älta april kliver jag nu vidare. Något finns där inom mig och bubblar. Jag vill så mycket och jag vill bara komma framåt. Jag ska klara sluttampen i skolan och sedan ska jag söka efter en ny framtid. Vad det blir har jag ingen aning om, men det är med spänning jag blickar framåt. Jag har kommit i gång med redigeringen av ett av mina manus och det är ett stort steg framåt för mig. Nu önskar jag mig sol och vår för jag vill vara ute. Jag vill åka på utflykter och hämta energi och jag vill vara ute utan att frysa. Jag välkomnar maj med öppna armar och önskar mig en skön månad där jag får må bra.

Här kommer även min månad i bilder. Tack och hej!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Beccxans
Beccxans,

Håller med dig om att aprilvädret verkligen har varit så trist och hoppigt. Även jag ser fram emot ett varmare maj! Idag öser dock regnet ner här och enligt prognoserna så ska det tydligen fortsätta så hela veckan.

nouw.com/beccxans
minasvarld
minasvarld,
Längtar nu efter vårvärmen och de där underbara dagarna ute i solen <3
nouw.com/minasvarld
Kamilla,

April bjöd som alltid på några sommardagar och ösregn i massor. nu blickar jag framåt och hoppas på en fin fin majmånad

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Håller tummarna för en fin maj <3
nouw.com/minasvarld
Ingajohansson
Ingajohansson,
minasvarld
minasvarld,
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Det skulle regna här idag och hela veckan men inge regn här än och jag hoppas det inte kommer någon regn heller =) ja jag undrar jag med vart april tog vägen =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Den försvann med en rasande fart och det kändes som att den kunde kvitta i bland 😊
nouw.com/minasvarld

Aprilväder är verkligen inte roligt alltså. Får hoppas att maj blir bättre. Så kul med utflykter. Det borde jag göra oftare 😊

evahle.se
minasvarld
minasvarld,
Utflykter förgyller verkligen dagarna måste jag säga <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Ser verkligen fram emot maj och hoppas på att det blir bättre än april! Just nu känns dagarna väldigt enformiga. Tycker det är så roligt att du delar med dig av ditt manus och skrivande.

detkaoavikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Kul att du gillar det. Det är en viktig del i min process omkring manuset just nu känner jag och det är så roligt att våga visa det man skrivit <3
nouw.com/minasvarld

Det blir lite speciellt detta med vädret tänker jag. Man har ju ofta en tanke om att kliva rakt i i våren i maj, men ja det är verkligen inte sådant väder i år. Sedan är det ju så där med pandemin också man gör ju inte alls lika mycket som förut. Samtligt så gör man kanske mer man uppskattar nu mot förut? Fikor, resor eller liknande jag tror det uppskattas mer nu än innan pandemin 😊 . Så Värmland var nog perfekt för er 😊 .

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, en liten sak som att gå ut och fika blir något väldigt roligt. Tidigare har det nog mest setts som en självklarhet.
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Jag tycker att man generellt säger det mer och mer ofta, men herregud vad snabbt april swishat förbi?!? jag vet knappt vad det är för månad för tiden går så fort!

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Så är det verkligen. Man tittar ut genom fönstret och undrar vilken månad det är. Så känner jag verkligen. Hoppas att det blir lite skön värme nu framöver <3
nouw.com/minasvarld

Js måtte vädret ge sig snart förr nu vill jag börja vara utomhus mer. Men månaderna swishar förbi snabbt. Nu ger vi Maj en chans att glänsa för oss.

Vill ni göra något annorlunda för att låta en dag bli speciell hemma kör en staycation...så roligt och mysigt!

http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se/staycation-light-har-hemma/

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Välkomnar maj med öppna armar känner jag. Uppskattar verkligen att bo i Stockholm just nu där det finns mängder med saker att se hemmavid <3 Kram
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Ja april har varit lite upp och ner och hej och hå, samt även att man känt att det varit både vinter, sommar och vår typ. Får vi se vad Maj har i sitt bagage, som det verkar ska det bli snö till veckan =D, morr

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Hoppar över snön känner jag 😉 Tror det skulle regna här, men jag vill helst ha sol så man kan vara ute <3
nouw.com/minasvarld