Tändvätska på elden

Hur ska vi hantera alla slagen vi får i magen i livet?
De är stundtals många och ibland kommer de när man minst anar det. Helt oväntat och det som först blir en chock kan efter en stund ge oss tändvätska på elden.

Det är i motgångarna vi prövas och även om det är svårt att tro det så stärker de oss. Vid det här laget borde jag vara hårdhudad och tåla vad som helst, men riktigt så är det inte. Även om varje slag jag får ger mig något.

Tändvätska på grillen
Senaste året har jag fått många slag i magen och då menar jag inte den fysiska varianten. Jag menar de där sakerna som sårar oss och förändrar vårt liv. De där sakerna som aldrig tar slut och bara blir värre och värre. Ni vet de där sakerna som man aldrig tro ska ta slut, men en dag gör de det och det gör de när man fått nog. Ju mer skit jag får desto starkare blir jag eller tvingas bli.
Precis när man tror att solen håller på att gå upp så kommer nästa sak som skapar tårar och ilska. Då vet man att man verkligen blivit arg när tårarna sprutar och man bara skakar. Det har hänt mig många gånger det senaste året.

En sak är säker och INGENTING ska få mig att ge upp. Absolut ingenting!
Allt elände som sker ger mig bara mer tändvätska på grillen och vi alla vet vad som händer när man sprutar tändvätska på en öppen eld. Lite så är det när nytt skit kommer som man måste handskas med, men jag kan säga så här att ju mer skit DU ger mig desto starkare blir jag. För jag vet nämligen att jag kan klara vad som helst efter detta. Finns nog ingenting som kan sänka mig igen efter detta.

Spruta på du bara
Fortsätt bara att använda den där tändvätskan som heter egoism. Använd den hur mycket som helst för efter detta kan ingen komma åt mig längre. Sveken har varit många och en dag ska jag berätta min sanning, inte den sanning som det tigs om hela tiden. För vet ni, det är ingen sanning. Det är bara en fasad för att dölja något. Jag har ingenting att dölja och senast i dag fick jag höra hur mycket min ärlighet uppskattas. Min ärlighet och rättframhet är nämligen något som gör mig till mig. Ingen ska få ta det i från mig.

Jag har satt ner foten förut, men nu stampar jag så att hela benet värker.
De som känner mig på riktigt vet att retar du mig tillräckligt mycket är jag inte rolig att ha att göra med. Spruta på tändvätska bara och jag blir ännu mer målmedveten. Det är som att säga till mig att jag har förlorat och inte klarar av något. Då ska jag minsann visa att jag gör det. Min dotter sa till mig i går att hon visste anledningen till att vissa människor inte vågar ta jobbiga diskussioner med mig. Det är för att de vet att jag är starkare än dem och de har inte en chans. Gissa om det gjorde mig ännu starkare!?

Kram Mina


Gillar