Tankar inför det nya året

Ett nytt år närmar sig och det skapar en hel del tankar. Varje nytt år känns som början på något nytt och detta år är inget undantag. Aldrig tidigare har jag varit lika redo att släppa taget och vända blad.

Som ni alla vet vandrar mina tankar alltid fritt. Jag bearbetar saker in och ut hela tiden och ett helt nytt år kan väcka många tankar, speciellt efter detta år. Jag är redo för vad som helst och börjar tro att vad som helst kan hända.

Tankar inför det nya året
Än är det någon dag kvar av detta år och de timmarna måste levas de också. Ändå börjar jag sträva framåt och se en ny framtid. Jag har inte summerat mitt 2021 och när jag väl gör det vet jag vad jag kommer att komma fram till. Vad som helst kan hända...

Därför skapar det många tankar inför det nya året hos mig. Jag önskar mig mycket av 2022 och jag hoppas mer än någonsin att jag ska få uppleva många bra saker. Många beslut togs detta år som jag hoppas kommer kunna ge frukt under nästa år. Jag känner att snart måste min tid komma och det vore kul med lite framgångar ibland allt det andra. En förändring behövs och jag står redo att ta mig an det som kommer. Var det något jag lärde mig under 2021 så var det att aldrig någonsin ge upp. Allt kan förändras på bara en sekund och vem vet om nästa förändring innebär en hel hög med bra saker.

Det gäller att vara redo
Året som stundar innebär en rad olika saker. Barn som bli myndiga, barn som inte längre är några småglin. Nya tider som förändrat oss alla och gjort oss starkare, speciellt tillsammans. Jag bär med mig en vetskap om att bara jag har mina barn vid min sida kan jag klara av vad som helst. Allting kommer att bli bättre sa en klok person till mig för inte längesedan och det bär jag med mig.

Tänk om 2022 är året då lyckan ler mot oss. I alla fall hoppas jag det för det måste ändå vara vår tur nu. Jag drömmer om en friare värld utan en massa restriktioner. En värld där man kanske kan andas igen och hitta sig själv. Det är väl ändå inte för mycket begärt. Många tunga beslut är tagna och nu hoppas jag att dessa beslut ger mig vad jag önskar. Ett nytt sätt att leva och ett nytt sätt att återigen kunna le.
Visst vill jag göra stordåd och lyckas med mina mål, men en sak i taget. Om jag bara får orka andas och skratta under det kommande året är jag lyckligast i världen.

Kanske blir 2022 året då vi äntligen får korka upp champagnen och fira. Fira det vi förtjänar och fira livet. Det är verkligen något att sträva efter. Livet är NU och det går inte i repris, därför ska inte dagarna spenderas med tårar på kinden. Jag ser fram emot ett nytt år och håller tummarna hårt. Jag måste ändå tro på att lyckan snart kommer och berikar vår tillvaro, en gång för alla.

Kram Mina


Gillar