Trappor i olika former

Då var det dags igen!
Förra veckans utmaning var riktigt rolig och att se vad som finns runtomkring det vi fotograferar är riktigt kul. Denna vecka har utmaningen handlat om att fotografera i olika vinklar.

Just nu blir det mycket fotografering utomhus om man inte gör det hemma. Inte många ställen man går in och utforskar i dessa tider. Förra veckans utmaning Vänd dig om blev en tur till havet. Denna vecka blev det en tur till skärgården för att fotografera efter temat för veckan.

Trappor i olika former
Jag hade helst velat besöka slott och gamla byggnader för att fotografera trappor där, men så blev det inte. I stället fick jag fundera på vart jag skulle åka för att fånga trappor i olika former och varianter.

Veckans utmaning eller tema har jag fått från fina Madelena. Det var ett roligt tema att fotografera efter, även om det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. PÅ min tur hittade jag inga roliga trappor. Det var mest grus och smuts i dem och de flesta var i trä eller betong. Det blev lite roliga bilder med solen och skuggor, men jag önskar att jag hade haft lite mer tid och roligare trappor att föreviga. Kom däremot på flera roliga fotograferingar att göra i trappor och det är alltid kul. Har en önskar att fotografera med långa släp och fina klänningar i trappor, vi få se hur det går med det framöver.

Denna veckas utmaning är avklarad!
Nedan ser ni resultatet av trapporna för veckan. Kanske inte de roligaste bilderna jag tagit, men det är något speciellt med formerna som kan variera på trappor och skapar intressanta vinklar.

Nästa veckas utmaning
Det är nu dags att anta nästa utmaning och nästa vecka håller jag tummarna för mycket sol.
Skuggor
handlar nästa veckas utmaning om och det kan bli lite vad som helst. Man kan fång skuggor av fasta föremål eller så kan man skapa egna och kreativa skuggor. Detta är något jag tycker är kul att fotografera och jag hoppas på att det blir många roliga kreationer.

Det enda som kan sätta stopp här är att det bli moln och ingen sol så jag håller tummarna för vårsol och starkt ljus. Brukar ni fånga skuggor när vi fotograferar?

Häng gärna med i utmaningen, det är alltid kul att se vad fler kan hitta att fotografera på samma tema.

Har ni något roligt tema eller en utmaning som jag kan addera till min lista tar jag mer än gärna emot förslag. Jag gillar utmaningar och min lista blir aldrig full. Stort tack till er som redan fyllt på min lista med roliga teman, dessa kommer i framtiden.

Gillar

Kommentarer

Marlene,

Vi har en perfekt trapp där vi bor, dessutom med lite graffiti - där skulle man fota ärliga klänningar!

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Den skulle jag gärna vilja se 😉
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan,

Tycker att du har riktigt roliga utmaningar och bannar mig själv lite för att jag halkat efter! Kanske hinner jag beta av några av dem i helgen! Har packat ner kameran då jag åker till sommarhuset imorgon em. Så, vänd dig om, trappor och skuggor ska jag försöka fokusera på 😊

www.popprinsessan.se
minasvarld
minasvarld,
Man hinner inte alltid med 😊 Hoppas du kan fånga många roliga teman i helgen <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Trappor kan vara väldigt fint och även roligt att fota trappor och även broar i olika vinklar. En bro t ex är ju snyggast att fota så bron är mer åt vänster eller höger så är vattnet mer i fokus osv

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Broar är också riktigt kul med alla vinklar det kan bli, liksom bryggor.
nouw.com/minasvarld
Bland Kastruller och Vinglas ,

Trappor kan bli riktigt coola,men då behöver man en bra trappa. Gillade trappen dom man tar nerifrån där man ser solen titta fram när man når toppen. Som det är belöningen om man går uppför trappen.

Kram Kajsa


www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Det har jag inte tänkt på, men du har så rätt <3
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Jag tycker det blev jättefina bilder hade nog aldrig ens tänkt tanken att fotografera trappor men det blev ju bra bilder tycker jag 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Kicki
,

Kul tema med trappor, och riktigt läckra skuggor som spelar. Egentligen går det att fota vad som helst 😊

minasvarld
minasvarld,
Det gör verkligen det <3 Det gäller bara att finna de roliga sakerna som finns ibland oss 😊
nouw.com/minasvarld
Linda Odelmar,

Roligt tema med trappor, det ska jag nog testa senare när jag har mera tid,inte lätt att få till snygga bilder på det temat dock

www.nouw.com/silverblomma
minasvarld
minasvarld,
Det handlar om att hitta rätt vinkel och snygga trappor. Inte det enklaste 😊
nouw.com/minasvarld
Elina,

Kul med trappor, det kan ju bli väldigt effektfullt 😊 det ska bli spännande att se hur temat skuggor blir!

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, det ska jag ta mig an med spänning 😊
nouw.com/minasvarld
Fnulan ,

En så läckert! Jag älskar att fota trappor och folk tror att man är knäpp i huvudet 🙈

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, det kan se lite lustigt ut när man står där med kameran riktad i märkliga vinklar 😊
nouw.com/minasvarld
Malin Lundskog,

Håller med, trappor är himla kul och där kan man skapa många spännande bilder. Det du skriver om utmaning - vem ger/var hittar/hur kan man haka på?

www.malinlundskog.se
minasvarld
minasvarld,
Det är en utmaning jag kommit på själv för att utveckla mitt fotograferande. Jag har en lista som jag går efter och det är en utmaning i veckan. De tidigare hittar du här . Utmaningen är under uppbyggnad, men vill du hänga på får du mer än gärna göra det <3
nouw.com/minasvarld