Uppsala, tur och retur

Vissa resor i livet är viktiga och de ger precis vad man behöver i stunden. En stund bort från allt, en ny miljö eller bara något man måste göra för att uppnå ett mål i livet. Alla resor tar oss någonstans och den här gången blev resan till Uppsala.

Det blev en dag ledigt mitt i veckan och det blev en riktigt bra dag måste jag säga. En dag vi alla kommer att minnas och en dag som gav oss en liten utflykt bort från vardagen.

Uppsala, tur och retur
Det var säkert mer än tjugo år sedan jag besökte Uppsala. När dottern behövde skjuts dit var jag inte sen att säga JA. Vem vill inte ta en roadtrip och se något nytt, eller nygammalt kanske jag ska säga. Min kusin bodde under en tid i Uppsala och vi har varit på bandyfinaler, turer på stan, turistat i domkyrkan och allt och lite till. Det var längesedan och även om det inte lev så mycket av den varan denna gång var det trevligt att komma dit.

Domkyrkan ståtade med sin prakt, husen var precis lika vackra som innan och dem kan inte tycka att det porlande vattnet är härligt att titta på. Denna gången blev det bara en promenad genom Uppsalas centrala delar och det var trevligt. Kul att komma bort hemifrån och byta miljö för en stund. Skönt att unna sig en dag ledigt och bara vara tillsammans med dottern. Får nog bli fler roadtrips framöver känner jag. Uppsala är en väldigt vacker stad och jag behöver nog åka tillbaka än en gång nu i sommar känner jag så jag får se lite mer.

Denna gången blev kort, men oerhört lyckosam för dottern som klarade Am-provet och det firade vi så klart med fika på Espresso House. sedan tog tröttheten över och det blev dags att vända hem igen. En riktigt härlig resa på alla tänkbara vis måste jag säga, både för mig och för henne.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Grattis till henne som klarade provet 😊 ja det gjorde ni verkligen rätt i som firade det 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Ja, det är en härlig grej att klara av det <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Uoosala där jag bor. Eller rättare sagt utanför uppsala men jag var också där i centrala uppsala idag. Vad roligt för dottern att hon klarade provet. En fika på esspresso house är aldrig fel. Låter som ni hade trevligt.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Det var riktigt trevligt <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Man borde verkligen turista i sitt närområde lite oftare. Ibland är det viktigt att bara stanna upp & vara.

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,

Alltid roligt att åka på roadtrip och flanera omkring. Det gör vem som helst glad. Tror faktiskt jag aldrig varit i Uppsala

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Uppsala är en väldigt fin stad
nouw.com/minasvarld
Madde,

Satt och funderade på om jag varit där, och svaret blir nog nej. Det finns så mycket pärlor i vår närhet som vi glömmer bort. Det såg ut som en bra dag, dottern klarade provet. och ni fick lite gofika också.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Ja, det blev en perfekt dag <3
nouw.com/minasvarld

Så mysigt att besöka Uppsala. Min kusin bor där, så som tonåring åkte jag ofta dit och besökte henne. Var dock flera år sedan jag var där nu. Låter som ni hade det väldigt trevligt i alla fall, perfekt det där med att kunna åka iväg till platser när tillfällen ges.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, det gäller att ta vara på de tillfällen som ges
nouw.com/minasvarld
Diana Saelöen ,

Vilka härliga bilder - tror faktiskt aldrig att jag varit i Uppsala...men underbart att göra en roadtrip med dottern få lite ledigt och få lite kvalitetstid ihop. Underbart att hon klarade provet - Grattis till henne <3. hoppas verkligen du hinner med fler turer dit - det verkar som om det fick dig att må riktigt bra att kunna njuta av både stan och ledigheten

nouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Ja, jag hoppas på fler turer dit under sommaren
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Uppsala är vackert i de gamla delarna. Det är sant som du skriver att alla resor är en upplevelse bara man öppnar upp och vill ta del av

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
det är verkligen så <3
nouw.com/minasvarld
Marie,

Jag har varit i Uppsala en gång och såg kyrkan då med det är jättevackert där =D. Så mysigt att följa med dottern och passa på då också

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, det blev en perfekt dag på alla vis.
nouw.com/minasvarld